logo

KDZ.EREĞLİ VOLEYBOL MİDİ KIZLARI İL ŞAMPİYONU OLDU

  • Kdz.Ereğli Voleybol Spor Kulübü Midi Kızları Zonguldak il şampiyonu oldu.

Zonguldak’ta Türkiye Voleybol Federasyonu(TVF) altyapı maçları oynandı. 2011 doğumlu ve daha küçük yaştaki oyuncuların yer aldığı Midi Kızlar Kategorisinde hafta sonu oynanan müsabakalar neticesinde 24.02.2024 tarihinde yarı finalde Kilimli Belediyespor takımını 3-0 , 25.02.2024 tarihinde finalde Devrek Eğitim Gücü takımını 3-1 yenen Kdz.Ereğli Voleybol Spor Kulübü (KEVOL) Midi Kız Takımı il şampiyonluğunu kazandı. Bu sonuçla TVF Altyapı müsabakalarında Genç Kız ve Yıldız Kız kategorilerinden sonra Midi Kızlarda da il şampiyonluğu Kdz.Ereğli’ye gelmiş oldu.

Zonguldak Fener Sporcu fabrikasında kalabalık bir seyirci topluluğunun seyrettiği müsabakalar son derece çekişmeli geçti.  Ayrıca Çaycuma Spor Kulübü takımı da Kilimli Belediyespor takımını 3-0 yenerek il 3.lüğünü kazandı.

İl Şampiyonu olan Kdz.Ereğli ekibine kupa ve madalyalarının Zonguldak GSİM İl Müdürü Hakan Yüksel, 2. ve 3. Olan Devrek Eğitim Gücü ve Çaycuma Spor Kulübü ekiplerine ise kupa ve madalyalarını TVF Voleybol İl Temsilcisi Salih Zeki İlhan takdim etti.

KEVOL Midi Kızları 18-21 Nisan 2024 tarihlerinde yapılacak olan Grup Müsabakalarında ilimizi temsil edecek.

KEVOL ERKEKLERİ YENİLGİSİZ İLERLİYOR

KEVOL Yıldız Erkek takımı ise hafta sonu Kdz.Ereğli GSİM Spor Salonu’nda oynanan müsabakalarda Zonguldak MEC Spor Kulübü A takımını 3-1 , Zonguldak MEC B takımını 3-0 yenerek ilk yarıyı yenilgisiz lider tamamladı.

Paylaşın:
527 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ