logo

KDZ. EREĞLİ’DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Kdz. Ereğli’de Kurban Bayramı nedeniyle ilçe protokolünün katılımı ile bayramlaşma programı düzenlendi.

Kurban Bayramı’nın birinci günü Kdz. Ereğli Kaymakamlığı ve Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen bayramlaşma programı, Polis Evi’nde gerçekleştirildi.

9 Temmuz Cumartesi günü 14.30 ile 15.00 saatleri arasında yapılan programa Kaymakam Mehmet Yapıcı, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Cumhuriyet Başsavcısı Akın Çetin, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ali Akca ile siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve kamu kurumlarının yetkilileri katıldı.

YAPICI, İSLAM ALEMİNİN BAYRAMINI KUTLADI

Kaymakam Mehmet Yapıcı, programda yaptığı konuşmada, tüm katılımcılara teşekkür ederek, “bugün sevginin, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin olduğu bir gün. Bu vesile ile hepiniz bayramını kutluyorum. Bayramın öncelikle Ereğli’mize, vatanımıza, milletimize tüm İslam alemine ve de tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah, gelecekte bundan görkemli bayramlar kutlarız. Allah’a emanet olun” dedi.

Bayramlaşma programı kapsamında Huzurevi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Muharip Gaziler Derneği ve Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği ziyaretleri de gerçekleştirildi.

Paylaşın:
391 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ