logo

KDZ. EREĞLİ’DE BİR İLK: “OKULUM TEMİZ BELGESİ”

Kdz. Ereğli’de eğitim öğretim faaliyetlerinde bulunan Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu COVİD 19 önlemlerine uyduğunu tescilleyen belge olan “Okulum Temiz Belgesi” almaya hak kazanan ilçedeki ilk okul oldu.

TSE’nin belirlediği, ‘Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programında’ yer alan kriterleri yerine getiren Kdz. Ereğli Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu “Okulum Temiz Belgesi” alarak Covid19 salgının önlenmesine yönelik okul içinde uyguladığı önlemleri tescilledi.

MÜDÜR FUAT YILMAZ “MUTLUYUZ”

Öğrenci, veli ve öğretmen sağlığı açısından ilçede ilk olarak “Okulum Temiz Belgesi”ni almaya hak kazanan okul olmanın verdiği mutluluğu ifade eden Okul Müdürü Fuat Yılmaz, “Korona virüs (Covid-19) salgını tehlikesine karşı öğrenci, veli ve çalışanlarının sağlığını korumak için üst düzey aldığımız önlemler ve okulumuzda gerçekleştirilen denetimler sonucu TSE COVID19 ‘Okulum Temiz Belgesi’ni Kez. Ereğli’de almaya hak kazanan ilk okul olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Yılmaz ayrıca, okul kurucuları Eğitim Hayırseveri Oğuz çiftinin desteklerini her an hissettiklerini hatırlatarak, “Öğrencilerimizin nezih bir ortamında eğitim görmeleri için okulumuza olan desteklerini hiç esirgemeyen Hayırseverlerimiz Nurdan Sönmez Oğuz Hanımefendiye ve Orhan Oğuz Beyefendiye öğrencilerimiz ve Okulumuz adına şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
1536 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ