logo

KDZ. EREĞLİLİ OKTAY ÖĞRETMEN’İN ‘NEFES’ İ KİTAPÇILARDA!

  • Karadeniz Ereğlili Türkçe Öğretmeni Oktay Çakan’ın şiirlerinden oluşan ‘NEFES’ adlı kitabı Tilki Kitap Yayınevi tarafından yayınlandı. 35 şiirin yer aldığı 80 sayfalık kitap, dijital ortamdan veya kitapçılardan edinilebiliyor.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz Ortaokulu Türkçe öğretmenlerinden Oktay Çakan’ın 35 şiirlerinden oluşan ‘NEFES’ adlı kitabı Tilki Kitap Yayınevi tarafından Ağustos ayında yayınlandı. Öğretmen Çakan, daha önce de okul kurucuları Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz çifti için şiir yazmıştı.

Haber Hayat Yayıncılık İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’yü ziyaret edip, “Güzel günlerde, keyifli okumalar dileğiyle” notu ile kitabını imzalayarak armağan eden Şair Öğretmen Oktay Çakan’ın ziyaretinde aynı okulun öğretmenlerinden Hava Akman da eşlik etti.

“OKUYANIN DA KENDİNDEN BİR İKİ DİZE BULABİLECEĞİ İNANCIYLA…”

Karadeniz Ereğli Karakavuz Köyü doğumlu Türkçe Öğretmen Çakan, çoğunluğu ‘sevgi’ temalı şiirlerinden oluşan kitabının ön sözünde “Okuyanın da kendinden bir şeyler yakaladığı, yaşadıklarına veya hissettiklerine dair bir iki dize bulabilecekleri inancıyla şiirlerimi birleştirerek okurlarımızla paylaşmaya çalıştım” görüşlerine yer veriyor. Kitabının arka kapağında ise “Bu eser doludizgin geçen bir ömrün ; dizelere nakşolmuş her anın, güzelliğin, stresin, dökülen gözyaşlarının sessiz dinletisidir. Okurun gözlerinde biraz yıldız parıltısı, dudaklarında hafif bir tebessüm bırakması dileği ile …” diye seslenen Çakan, fırsat buldukça şiir yazmaya devam ettiğini ifade etti.

GÖNÜLLÜ : SAYFALARIMIZ SİZLERE AÇIK”

Ziyaretten ve sohbetten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gazeteci Doğan Gönüllü’de “Sizler eğitimciler olarak gerçek anlamda kutsal bir iş yapıyorsunuz. Biz medya olarak, siyaset, ekonomi kadar ; kültür, sanat olaylarının ve eserlerinin de duyurulması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Gazetemizin ve internet sitelerimizin sayfaları siz değerli yazar ve şairlerimize sonuna kadar açıktır. Kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.” diye konuştu.

Paylaşın:
1106 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ