logo

KELEŞ, BOZKURT’TAN DESTEK SÖZÜ ALDI

  • Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt’u ziyaret ettiğini ve ilçede yapılması planlanan projeler için destek sözü aldığını açıkladı.

Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş’in, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt’u ziyaret ettiği bildirildi.

TSO’dan yapılan yazılı açıklamada, “Gerçekleştirilen ziyarette Odamızın İlçemiz açısından önem teşkil eden ve süreci devam eden projeleri hakkında görüşmeler yapılarak , bakanlıklar seviyesinde yapılacak olan işler için Milletvekilimiz Sayın Saffet Bozkur’tan destek istendi. Sayın Saffet Bozkurt ise İlçemiz için yapılması planlanan tüm projelere elinden gelen azami desteği vereceğini belirtti.” denildi.

TEMASLARA DEVAM EDİLDİ


Öte yandan ; Keleş’in Ankara temaslarına Milletvekili Bozkurt ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ziyareti ile devam ettiği belirtilerek şöyle denildi :

“Yönetim Kurulu Başkanımız Arslan Keleş ve Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Saffet Bozkurt, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Sayın Durmuş Ünüvar, Denizcilik Genel Müdürü Sayın Ünal Baylan’ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette İlçemizin genel durumu ve yapılması gereken yatırımlar ile devam eden yatırımlar hakkında görüşmeler gerçekleştirildi. İstihdam ve ekonomik kalkınma yönünden İlçemiz açısından son derece önem arz eden konular anlatılarak çözüm önerileri ve yol haritaları ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.”

Paylaşın:
327 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ