logo

KELEŞ SORDU: “İSTİHDAM İÇİN YILLARDIR NE YAPTINIZ?”

Deva Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, partisinin sosyal medya üzerinden yaptığı anket sonuçlarına göre şehrin en büyük sorununun işsizlik olduğunu sonucuna ulaşıldığını açıkladı ve “Şimdi bu şehri yıllardır yöneten arkadaşlara soruyoruz bu şehrin istihdamı için yıllardır ne yapıldı, ne yaptınız?” diye sordu.

Deva Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, partisi tarafından sosyal medya üzerinden şehrin sorunlarına yönelik anket yapıldığını açıkladı.

Zonguldak’ı “hasta şehir” olarak niteleyen Keleş, “Hastalığın adını koymadığınız müddetçe maalesef şehir olarak kan kaybetmeye devam edeceğiz. Bizler de bir teşhis koymak adına bu şehirde en önemli problemin ne olduğunu vatandaşımıza sormak onlarla birlikte tedavinin ne olabileceğini tartışmak istedik.” dedi.

Anket çalışmasında “Sizce Zonguldak’ın en büyük sorunu nedir?” sorusunun yöneltildiğini ve “Havaalanı, kamu yatırımları, işsizlik ve göç” seçeneklerini ortaya koyduklarını belirten Keleş, sonuçları ise şöyle açıkladı:

%3 Havaalanı
%21 Kamu yatırımları
%66 İşsizlik
%10 Göç

Anket sonuçlarını yorumlayan ve isim vermeden şehri yönetenleri eleştiren Keleş, “Sonuçlar bir o kadar üzücü olmasına rağmen maalesef gerçekçi ve doğrudur. Şimdi bu şehri yıllardır yöneten arkadaşlara soruyoruz bu şehrin istihdamı için yıllardır ne yapıldı, ne yaptınız. Yıllardır bitmek bilmeyen ve sadece müteahhitlerin kazandığı projeler dışında bu şehrin istihdamını arttırmak göçü engellemek için ne emek sarf ettiğiniz.? sorusunu yöneltti.

Keleş açıklamasının sonunda ise “Gelin ayrılıklarınızı kırgınlıklarınızı, kavgalarınızı bir kenara bırakın ve bu şehir için birlikte hareket edelim. Bu şehir için bir araya gelelim. Zonguldaklılara söz veriyoruz. Derdinizi, sıkıntınızı biliyoruz.” çağrısında bulundu.

Paylaşın:
942 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ