logo

KELEŞ, ‘TÜRKİYE BULUŞMALARI’NDA SÖZ ALDI

  • Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş, Türkiye Buluşmaları toplantısı için Zonguldak’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekçi’ye iş dünyasının sorunlarını anlattı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekçi, ‘Türkiye Buluşmaları’ etkinliği adı altında ziyaret ve toplantılara katılmak üzere Zonguldak’a geldi. Zonguldak Dedeman Otel’de gerçekleşen toplantıda Zeybekçi, iş dünyasının sorunlarını dinledi.

Zonguldak Milletvekilleri ve bölge dinamiklerinin de katıldığı toplantı sırasında bir konuşma yapan Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, iş dünyasının sorunları ve çözüm önerileri konusunda görüşlerini katılımcılarla paylaştı.

ZEYBEKÇİ: “İÇİNİZDEN BİRİYİM”

Ereğli TSO’dan verilen bilgiye göre toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci kendisinin de sanayici olduğunu hatırlattı. Zeybekçi, “Denizli’de yaklaşık 1.200 civarında işimiz hala devam ediyor. Ana iş kolumuz konfeksiyon ve hazır giyim ihracatı. Ancak tarımdan otomotive kadar birçok sektörde, hatta biraz da enerji sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Her ne kadar Zonguldak gibi bir enerji merkezi olamasak da, Mersin’deki yatırımlarımızla bu alanda bir varlık göstermeye çalışıyoruz. Dolayısıyla, sizinle beraber Türkiye ekonomisinin gelişmelerini yakından takip eden bir kardeşinizim. Geçtiğimiz sene ekim ayından itibaren Ekonomi İşleri Başkanlığı görevine getirildim. Sivil toplum kuruluşlarından, sanayi dünyasından gelen biri olarak, Ekonomi Bakanlığı görevim süresince aileden biri olarak görüldüm.” diye konuştu.

Paylaşın:
87 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ