logo

KENDİNE GÜVENEN GENÇLER YETİŞTİRMEK SORUMLULUĞUMUZDUR

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajında, “Geleceğe emin adımlarla ilerleyen, ailesine ülkesine faydalı, vatan sevgisi taşıyan, bilim, sanat, sporla ilgilenen, kendine güvenen gençler yetiştirmek, biz yetişkinlerin en büyük temennisi ve sorumluluğudur.” dedi.

Çorumluoğlu’nun mesajı şöyle :

Milletimizin kaderini değiştiren 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’da başlayan Kurtuluş Hareketinin, 102. yıl dönümünü kutlamanın sevincini yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Samsun’da başlattığı bağımsızlık mücadelesi, işgal güçlerince tarihten silinmek istenen bir milletin yeniden doğuşu, özgür ve müreffeh yarınlara yürüyüşüdür.

Bağımsızlık mücadelemizin lideri ve Cumhuriyetimizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu anlamlı günü en çok güvendiği ve geleceğimizin teminatı olarak gördüğü gençlerimize bayram olarak armağan etmiş ve kurulan Cumhuriyeti gençlere emanet etmiştir. 

Gençlere değer veren, modern çağın gerektirdiği şekilde onları en iyi şekilde yetiştiren, onların yarınlarını hazırlayan uluslar geleceğe güvenle bakabilir. Geleceğe emin adımlarla ilerleyen, ailesine ülkesine faydalı, vatan sevgisi taşıyan, bilim, sanat, sporla ilgilenen, kendine güvenen gençler yetiştirmek, biz yetişkinlerin en büyük temennisi ve sorumluluğudur.

Bu anlamlı günü gençliğimize emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını” kutluyorum.

Paylaşın:
513 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ