logo

KENT EĞİTİM KOLEJİ KDZ. EREĞLİ’DE…

  • Kent Eğitim Koleji, Kdz. Ereğli’de Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul seviyelerinde 2024-2025 Eğitim-Öğretim dönemine hazırlanıyor.  İlçenin Kavaklık Mahallesindeki kampüs binasının tadilat işlemleri sürerken bir yandan da 17 Şubat’ta gerçekleştirilecek Okul Kabul Sınavları başvuruları alınıyor.

Kent Eğitim Koleji Genel Müdürü Kadir Çelik, Kdz. Ereğli Kampüsü hazırlıklarını incelemek üzere Kdz. Ereğli’ye geldi. Kampüs Müdürü Hakan Güner, Müdür Yardımcısı Keziban Yıldız ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Çiğdem Yıldırım ile görüşen Genel Müdür Çelik gazetemize konuştu.

ANAOKULU, İLKOKUL VE ORTAOKUL SEVİYELERİNDE FAALİYET GÖSTERECEK

Kdz. Ereğli’de olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Çelik, okul binasında Kent Eğitim Koleji kurumsal standartları doğrultusunda tadilat ve tasarım yapıldığını söyledi. Modern ve fonksiyonel tasarımın hakim olduğu binada Anaokulu, İlkokul ve Ortaokul seviyelerinde 2024-2025 Eğitim-Öğretim döneminde hizmet verileceğini belirten Çelik, “Gelişmiş Ereğli’de rekabete değil, paydaş olmaya geliyoruz “dedi.

ÇELİK “TAM EĞİTİM VE ÖĞRETİM MODELİ İLE BAŞARILAR HEDEFLİYORUZ”

Çelik, Haber Hayat’tan Doğan Gönüllü’ye Kent Eğitim Koleji kurumsal yapısı ile bilgi verirken, Türkiye’de Ankara İstanbul ve Manisa’dan sonra Kdz. Ereğli’de de açılacağını belirtti.  Öğrencilerin günlük hayatta da kullanılabilecek düzeyde yabancı dil öğrenmelerinin önemine dikkat çeken Çelik, “Öğrencilerimizin kullanacakları derslikleri, kütüphaneleri, atölyeleri, laboratuvarları ve yaşam alanlarını titizlikle tasarladık. Öğrencilerimizin; okullarında mutlu olmalarından, bedensel ve duygusal açıdan güzel yetişmelerinden, yabancı dil öğrenmelerinden, teknolojiyi iyi ve doğru kullanabilmelerine kadar tüm detayları ile ‘Tam Eğitim ve Öğretim Modeli’ ile eğitim konusunda ufuk açan başarılar elde edeceğiz.” diye iddialı konuştu. Öğrencilerin yalnızca akademik alanda değil, hayatta da başarılı bireyler olmaları için bütün çalışmaları planladıklarını açıklayan Çelik, öğrencileri okçuluk, buz pateni, tiyatro gibi sportif ve kültürel faaliyetlerle destekleyeceklerini söyledi.

17 ŞUBAT’TA OKULA KABUL SINAVI VAR

Nitelikli eğitim-öğretim kadroları ile 2024 -2025 Eğitim Öğretim dönemine hazırlandıklarını belirten ve 17 Şubat’ta 4.5.6. ve 7. sınıflar için gerçekleştirilecek Okula Kabul Sınavı başvurularını almaya başladıklarını hatırlatan Çelik, Kdz. Ereğli Kampüsü yönetici kadrosu ile fotoğrafı çektirdi.

Gönüllü’de Karadeniz Ereğli’deki eğitim öğretim çıtasının yüksek olduğunu vurguladığı konuşmasında Kent Eğitim Koleji ailesine başarılar diledi.  

.

Paylaşın:
1550 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ