logo

KENT KONSEYİ YENİ YÖNETİMİ KAYMAKAMLIKTA…

Kdz. Ereğli Kent Konseyi’nin Osman Yavuz Başkanlığındaki yeni yönetimi protokol ziyaretlerine başladı.

29 Haziran Salı günü gerçekleştirilen genel kurulda Diş Hekimi Osman Yavuz Başkanlığında yönetime seçilen heyet, ilk olarak Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Kent Konseyi’nin yeni yönetimini kutlayan Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, pandemi nedeniyle ülkemizin ve ilçemizin 1.5 yıl kaybettiğini, bu nedenle günde 10 saat çalışarak bu açığın kapatılması gerektiğini söyledi.

Kent Konseyinin önemine değinen Kaymakam Çorumluoğlu, Konsey üyeleri ile bazı projeleri ve fikirlerini paylaştı. Çorumluoğlu, Kaymakamlığın tüm brimlerinin Kent Konseyi ile çalışmaya hazır olduğunu vurguladı.

Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Osman Yavuz da, Kaymakam Çorumluoğlu’na teşekkür ederek, Ereğli için olağanüstü bir çaba sarfetmeyi hedeflediklerini ve tüm projelerde kaymakamlığında desteğini alacaklarından kuşkusunun bulunmadığını söyledi.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a da doğum günü pastası ile ziyaret gerçekleştiren Kent Konseyi Yönetiminin önümüzdeki günlerde ziyaretlerini sürdüreceği belirtildi.

Paylaşın:
599 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ