logo

KETA AYAK TENİS TURNUVASI ÖDÜL TÖRENİ İLE SONA ERDİ

Karadeniz Ereğli Tenis Akademisi (KETA) tarafından düzenlenen Pandemi Kupası Ayak Tenisi Turnuvası, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Serkan Keleş’in de katıldığı ödül töreni ile sona erdi.

Karadeniz Ereğli Tenia Akademisi (KETA) yönetiminden verilen bilgiye göre; Pandemi Kupası Ayak Tenisi Turnuvası, 16 takımın katılımıyla 8 gün sürdü.

Birbirinden çekişmeli maçların olduğu müsabakalarda, KETA takımı Caner Özçep, Kaan Ulusoy ve İlgi Sezen ile birlikte gruplarda, çeyrek finalde ve yarı finalde oynadığı tüm maçları kazanarak finalde Serbay Aydın, Sergen Aydın, Özgür Demir’in takımıyla karşılaştı.

1 Temmuz Perşembe günü düzenlenen Final müsabakasını Ereğli’nin ödüllü spikerlerinden Yusuf Zobar canlı anlattı. Büyük çekişmeye sahne olan final müsabakasını ev Sahibi takımı 2-1 kazanarak şampiyon oldu.

Üçüncülük müsabakasında Emrah Ergür, Musa Kaya ve Ahmed Olgundan oluşan takım rakibini 2-0 yenerek turnuvayı 3. Bitirme başarısını elde etti.

Diğer yandan; birinci olan takıma 750 TL, ikinci olan takıma 500 TL, üçüncü olan takıma 200 TL değerindeki ödüllerini Kdz.Ereğli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Serkan Keleş verdi.

Müsabakadan sonra kokteyl ve canlı müzik eşliğinde pandemi kuralları çerçevesinde kutlama organizasyonu yapıldı.

Paylaşın:
1161 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ