logo

KETA’DAN MUHTEŞEM CUMHURİYET BALOSU

Karadeniz Ereğli Tenis Akademisi(KETA) yönetimi, Cumhuriyetin 96., kuruluşlarının 3. yıl dönümünü muhteşem bir balo programı ile kutladı.

Karadeniz Ereğli Tenis Akademisi(KETA) kurucu ve yöneticileri Caner Özçep ile Hakan Matur, Cumhuriyetin 96. yıl dönümü nedeni ile Cumhuriyet Kupası Ödül Töreni ve Tenis Turnuvası Gala Yemeği programı gerçekleştirdi.

CİCİ HANIMLAR, ŞIK BEYLER…

28 Ekim Pazartesi gecesi Erdemir Mühendisler Derneği Lokalinde, Cumhuriyet Balosunda davetlilerle bir araya gelen KETA kurucuları, günün anlamına uygun olarak kırmızı, siyah, beyaz kıyafet ağırlıklı şık giysiler tercih eden misafirleri kapıda karşılayarak tek tek ilgilendiler.

ÖDÜLLERİ KONUKLAR TAKDİM ETTİ

Gece, Caner Özçep ve Hakan Matur’un günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ile başladı. Zorlu yollardan geçtiklerini belirten ikili, KETA’yı tercih eden sporculara ve destekleyen sporseverlere teşekkür etti. Ardından turnuvalarda derece alan sporculara plaketleri onur konuğu misafirler tarafından takdim edildi.

FATİH DÜŞÜNDÜRDÜ, GÜLDÜRDÜ, COŞTURDU!

Cumhuriyet balosu, Sünnet Gölü’nün ünlü sanatçısı Fatih ve Şamata Band’ın yemek müziği ile başlayıp, ilerleyen saatlerde pasta kesimi ile devam ederken, hareketli danslar, değişik yörelerin halk oyunlarının oynanması ve sohbetle geç saatlere kadar devam etti. Sanatçı Fatih, gece boyunca cumhuriyet vurgulu konuşmaları, kahramanlık şarkıları ve yaptığı esprilerle davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Keta kurucuları Özçep-Matur ikilisi, Cumhuriyet bayramını coşku ile karşılayan ve memnuniyetlerini ifade eden davetlileri tek tek uğurlarken mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

GECENİN FOTOĞRAFLARI İÇİN LÜTFEN GÖRSELLERİ TIKLAYINIZ:

Paylaşın:
2861 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ