logo

KIDEMLİ ÖĞRENCİLER YENİ ÖĞRENCİLERİ YILDIZLANDIRDI

Kdz. Ereğli İbrahim-Süheyla İzmirli Fen Lisesi’nde 9. sınıf öğrencilerine Geleneksel Yıldız Takma Töreni gerçekleştirildi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde İbrahim-Süheyla İzmirli Fen Lisesi 8.Yıldız Takma Töreni, pandemi yasaklarının kalkması ile gecikmeli olarak gerçekleştirildi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Ekinlikleri kapsamında 17-18 Mayıs tarihlerinde okulun bahçesi ve spor salonunda gerçekleştirilen etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Okulun yapımını üstenen hayırsever aile yakınları, Okul Müdürü Alaattin Pekdemir, Okul Aile Birliği yöneticileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

PEKDEMİR: “AMACIMIZ TAKIM RUHU OLUŞTURMAK”

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başlayan törende konuşma yapan Okul Müdür Pekdemir, geleneksel olarak uygulanan ‘yıldız takma’nın amacını; “okula yeni başlayan öğrencilere Fen Lisesini benimsetmek, birbirleriyle olumlu iletişim kurmalarını sağlamak, okula bağlılık duygusu kazandırmak, ortak bir kültür ve takım ruhu oluşturmak” olduğunu açıkladı.

Öğrencilere hitap eden Pekdemir, bilimsel gelişmeyi hızlandırmak ve saygın bir okul olmayı da amaçlar arasında sıralayarak, akademik, sosyal, kültürel başarının önemine dikkat çekti ve öğrencilere başarılar diledi.

Program, başarılı öğrencilerin protokol üyeleri tarafından ödüllendirilmesi, okul orkestrasının mini konseri ve 12. sınıf öğrencilerinin 9. sınıf öğrencilerine yıldız rozeti takmaları ile devam etti.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
562 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ