logo

KILIÇDAROĞLU ZONGULDAKLI İLE ‘BULUŞMAYA’ GELİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zonguldak’ta, “muhtarlar, gençler, kanaat önderleri ve sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ile” bir araya geleceği öğrenildi.

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13 Ocak Perşembe günü Zonguldak’a geleceğini açıkladı.

Tüm gününü Zonguldak’ta geçirecek Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’nin diğer illerinde olduğu gibi Zonguldak’ta da muhtarlar, gençler, kanaat önderleri ve sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ile ev kadınları, esnaf ve partiye uzak durduğu düşünülen kesimlerle buluşacağı öğrenildi.

HAZIRLIKLAR GÖZDEN GEÇİRİLDİ

Milletvekili Demirtaş, sosyal medya paylaşımında Genel Başkan Kılıçdaoğlu’nun ziyareti ile ilgili hazırlık yapmak üzere; parti yöneticileri, belediye başkanları ve milletvekilleri ile 28 Aralık Salı günü yapılan toplantının fotoğraflarını yayınlayarak, ” Genel Başkanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’nun 13 Ocak 2022 de İlimize yapacağı ziyaret öncesinde , Balıkesir Mv.Ensar AYTEKİN, Bursa Mv.PM Üyesi Nurhayat Altaca KAYIŞOĞLU, İstanbul Mv.PM Üyesi Özgür KARABAT, Bartın Mv.PM Üyesi Aysu BANKOĞLU, Giresun Mv.Necati TIĞLI, Zonguldak milletvekilimiz Deniz YAVUZYILMAZ, İl Başkanımız Murat Pulat , Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız ve Yönetim Kurulu üyelerimiz ile bir araya geldik.” dedi.

SICAK TEMAS SAĞLANACAK

Ziyaretin önceden planlandığını, sadece tarihlerinde değişiklik yapıldığını belirten Demirtaş, önemli ziyaret öncesi parti yöneticilerinin tüm kesimlerle temaslarını devam ettireceğini bildirdi.

Paylaşın:
495 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ