logo

KISITLAMA DENETİMLERİNE SIKI TAKİP!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, COVİD-19 salgını önlemleri kapsamında İçişleri Bakanlığı’nın ilgili Genelgesi doğrultusunda sokağa çıkma kısıtlaması denetimlerinde bulundu.

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, COVİD-19 salgını önlemleri kapsamında İçişleri Bakanlığı’nın ilgili Genelgesi doğrultusunda sokağa çıkma kısıtlaması denetimlerinde bulundu. Çorumluoğlu, dün düzenlediği toplantıda denetimlerin sıklaştırılacağı uyarısında bulunmuş ve tüm halkı salgınla mücadeleye davet etmişti.

BELGELER VE KURALLARA UYGUNLUK İNCELENDİ

13 Şubat 2021 Cumartesi/kısıtlama günü gerçekleştirilen denetimlere İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Çelik ve kolluk kuvvetleri de katıldı. Kaymakam Çorumluoğlu Başkanlığındaki heyet, Anıt Önü Kavşağı, Bozhane Mevkii ve Köseağzı Mevkiinde araç sürücülerinin izin belgelerini ve maske-mesafe-hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol ederek, gerekli işlemleri yaptı ve uyarılarda bulundu.

TİTİZLİKLE DEVAM EDİLECEK

Denetimlerle ilgili kaymakamlıktan yapılan yazılı açıklamada, “Genelgede belirtilen Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında, yaşadığımız kontrollü sosyal hayat döneminde temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere ve sokağa çıkma kısıtlamasına uyulması hususları titizlikle denetlenmeye devam etmektedir.” denildi.

Paylaşın:
634 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ