logo

KIZILAY BAŞKANI CİĞER’DEN, HAYIRSEVER AYDIN’A PLAKET

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi Başkanı Yaşar Ciğer, otizmli çocuklara verilen hediyeler için destekte bulunan Opal Aysa Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Aydın’a plaket takdim etti.

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer ve yönetim kurulu üyeleri 2021 yılına girerken özel çocukları ziyaret ederek hediyeler verdi.

Oyuncak, zeka geliştirici oyun ve Türk Bayrağı hediye edilen çocukların yüzlerinden okunan mutluluğu, Türk Kızılayını da sevindirdi. Başkan Ciğer, Opel Aysa firmasına verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti. Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer, Opel Aysa firmasına giderek Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Aydın’a plaket takdim etti. Aydın da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kızılay şubesine teşekkür etti ve desteklerinin süreceğini ifade etti.

Öte yandan Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Başkanı Yaşar Ciğer, Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek göreve yeni seçilen Başkan Şafak Erel ile Başkan Yardımcıları Hüseyin Orhan ve Vedat Kılıç ve Genel Sekreter Haydar Yağız ile bir süre sohbet etti.

Paylaşın:
699 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ