logo

KIZILAY KAN BAĞIŞI KAMPANYASI İLGİ GÖRDÜ

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi tarafından Opel Aysa firması ile işbirliği içerisinde kan bağışı kampanyası düzenledi. Kampanyanın ilgi görmesi tarafları memnun etti.

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer, pandemi sürecinde kan stoklarının azaldığını belirterek Kdz. Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Opel Aysa Firma sahibi Muhammet Aydın ile iş birliği içerisinde kan bağışı kampanyası düzenlediklerini ifade etti.

CİĞER “SEVİNCİ BİRLİKTE YAŞADIK”

Firması Sahibi Muhammet Aydın’a düzenlenen kampanyadan ötürü teşekkür eden Başkan Ciğer kan bağışını öneminde değindiği konuşmasında “Bu anlamda yılbaşında özel ve otizmli çocuklarımız için sağlamış olduğu desteklerden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz. O mutluluk ve sevinci beraber bizlerde yaşamış olduk. Bu tür çalışmalarımızı Ereğli’deki firmalarımız ile yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

AYDIN, MEMNUNİYETİNİ İFADE ETTİ

Kan bağışı kampanyasında Kızılay’a destek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Opel Aysa Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Aydın, Türk Kızılayı Kdz. Ereğli şubesine teşekkür etti. Aydın, “ Öncelikle bizleri kırmayarak firmamız önünde kan bağış kampanyamıza destek olan Kızılay Kdz. Ereğli Başkanı Yaşar Ciğer ve tüm ekibine teşekkür ederim. Beklediğimizden daha güzel bir rağbet oldu. Bu da bizleri mutlu etti. Kan vermeyi bir vatan görevi olarak görüyoruz ve bir ünite kanın 3 can kurtardığı bilincindeyiz. Umarım bizlerde diğer insanlara örnek oluruz ve kan bağışçı sayısı artar. Bugün aynı zamanda kan veren tüm Opel Ailesine, Kdz. Ereğli Eski Belediye Başkanı Murat Sesli ve bağışta bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.” diye konuştu.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
674 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ