logo

KIZILAY’DAN ZİYARETLER VE KURBAN BAĞIŞI ÇAĞRISI!

Türk Kızılay Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer, ekibi ile birlikte ilçede protokol ziyaretleri yaparak pandemi sürecindeki destekler ile kan ve kurban bağışı çalışmalarını anlattığını açıkladı.

Protokol ziyaretleri kapsamında; Karadeniz bölge ve Garnizon komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar ile Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a ziyaret gerçekleştirildiğini bildiren Ciğer, “Türk Kızılayı’nın son dönemde özellikle pandemi sürecindeki çalışmaları ve Türk Kızılayı kan ve kurban bağışı ile ilgili çalışmalar ile ilgili bilgilendirmelerimiz oldu.” dedi.

BAĞIŞLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM OLARAK DAĞITILACAK”

Türk Kızılayı Karadeniz Ereğli şubesi olarak teşekkürlerini ileten Ciğer, kurban bayramının yaklaştığını hatırlatarak çağrıda bulundu ve “Kurban bağışı için tüm vatandaşlarımızı Türk kızılayına kurban bağışı yapmaya davet ediyoruz yapılan kurban bağışları ihtiyaç sahiplerine kavurma kıyma ve değişik şekillerde yardım olarak dağıtılacaktır. Bu anlamda bağış yapan tüm vatandaşlarımıza da şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
767 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ