logo

KOCAMANOĞLU, 100. YIL KUTLAMA PROGRAMINI AÇIKLADI

  • Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’nin 100. kuruluş yıldönümü nedeni ile kutlama programı kapsamında Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir dizi etkinlik düzenlenecek.

CHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100. kuruluş yıldönümü nedeni ile ilçede yapılacak kutlama programını açıkladı.

Kocamanoğlu açıklamasında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değeri; aziz Ata’nın o cumhuriyet ile birlikte ‘İkinci büyük eserim’ ifadesi ile tanımladığı partimizin 100. kuruluş yıldönümü, yurt genelindeki il ve ilçe örgütlerimizce hazırlanacak etkinlik ve programlarla kutlanacaktır. Geçmişin mirasıyla yeni yüzyıla hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi’nin kutlu günü olan 9 Eylül Cumartesi günü saat 10.00’da(10:30 olarak güncellendi) ilçe örgütümüzün öncülüğü ve parti üyelerimizin katılımlarıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni gerçekleştirilecektir. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla aynı gün saat 19.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde de bir kutlama programı düzenlenecektir.” dedi.

Açıklanan kutlama programına göre AKM’deki etkinlikte; Cumhuriyet Halk Partisi ile ilgili kısa film gösterimi, Karadeniz Ereğli İlçe Yönetimi kısa film gösterimi, 7’den 77’ye Cumhuriyet Halk Partililer başlıklı video sunumu, partili gençlerin hazırladığı sosyal sorumluluk projeleri sunumu ve Atatürk’ün sesinden Gençliğe Hitabe sunumu yapılacak.

BU arada partiden yapılan açıklama ile Atatürk Anıtı’na çelenk sunma saati 10.30 olarak güncellendi.

Paylaşın:
318 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ