logo

KOCAMANOĞLU VE MÜFTÜOĞLU GAZETEMİZE KONUŞTU!

  • CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu ile Belediye Başkan Aday Adayı Buket Müftüoğlu, aday adaylarının adaylaşma sürecinde yaşananları haber merkezimize değerlendirdi.

KOCAMANOĞLU: “KARAR, GEREKEN YERLERE ZAMANINDA İLETİLDİ”

Kocamanoğlu, genel merkezde Aday Adaylarından Buket Müftüoğlu’nun da adı geçtiği olayın ve sürecin ayrıntıları sorulması üzerine “Partinin meselesi parti içinde konuşulur, ben medya üzerinden polemiğe girmeyi tercih etmiyorum.” dedi. Yönetim kurulu üyeleri arasında görüş ayrılığını doğrulayan Kocamanoğlu, İlçe örgütünde yapılan oylama ve alınan kararın iletimi sorulduğunda ise “ilçe başkanlığımızda alınan karar ne ise noktası virgülüne kadar eksiksiz olarak ekleri ile birlikte il başkanlığına ve genel merkezimize olması gereken tarihinde ve saatinde iletildi. Ben şunu söyleyebilirim: Partimin hizmetinde olmaya devam edeceğim.” cevabını verdi.

MÜFTÜOĞLU : “ADAYLAŞACAĞIMA OLAN İNANCIMI SÜRDÜRÜYORUM”

Süreçte ve CHP Genel Merkezinde yaşananları değerlendiren Müftüoğlu ise yaşananların kendisini üzdüğünü ifade ederek, “Ben türlü kara propagandalara ve entrika içeren davranışlara rağmen iddialı bir aday adayı olarak adaylaşacağıma olan inancımı sürdürüyorum. Kolay kolay pes etmem, mücadele gücümü, doğruluktan ve bana inanan önce örgütümden sonra partili partisiz memleketimin iyi yürekli insanlarından alıyorum.” dedi.

Sürecin karmaşık ve zorlu bir ortamda ilerlediğine dikkat çeken Müftüoğlu, tüm zorluğuna rağmen gücünü korumaya devam ettiğini söyledi ve sözlerine şöyle devam etti:

“KİMSEYE HAKKIMI YEDİRMEM”

“Ben Cumhuriyet Halk Partisinde siyasete beni Karadeniz Ereğli’de yetiştiren doğruluk ve dürüstlükten ayrılmadan hakkını savunmayı öğreten önce öğretmenlerimden, sonra uzun yıllar Erdemir Forması ile yaptığım takım sporlarında ki antrenörlerimden öğrendim. Arkamda, beni yetiştiren Ereğli terbiyesi, Mustafa Kemal Atatürk ilkeleri ve inancı, gerçek Cumhuriyet Halk Partisi sevdalıları var. Bu yolda demokratik ve etik yollardan mücadele ediyorum, etmeye de devam edeceğim.

Hiç kimseye karşı bir düşmanlık beslemiyorum. Ben bu şehri uzlaşmacı kişiliğim iyimser bakış açım, yorulmak bilmeyen çalışkanlığım ve bugüne kadar dünyanın dört bir tarafında kurduğum güçlü ilişkilerim ile Cumhuriyetin ikinci yüzyılında örnek gösterilecek bir yerel yönetim hikayesi yazmak istiyorum.

Kimsenin hakkını yemem, hiç kimseye de hakkımı yerdirmem. Genel merkezdeki temaslarım olumlu yürüyor. Genel başkanımız Özgür Özel’in ve beraberinde kurulan yeni MYK üyelerinin vizyoner, dürüst ve adil bakış açısıyla 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden başarılı çıkmak istediklerini biliyorum. Topluma söz verdiğimiz temiz siyaset, genç ve kadın temsiliyetinin gereğini yapacağız. Şüphe içeren ittifaklar, ranta dayalı güç bileşenleri bizi yolumuzdan çeviremeyecek!

“ÖRGÜT BAŞKANI, MİLLETVEKİLİ VE BELEDİYE BAŞKANININ ÜSTÜNDEDİR!”

Şunu da sözlerime eklemek istiyorum: Cumhuriyet Halk Partisi geleneği Kuvayi Milliye geleneğinden gelir.
Biz güç odaklarının masa başında kurduğu bir parti değiliz. Savaş meydanlarında koskoca bir imparatorluğa karşı koşulsuz inananların cesurların partisiyiz.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde İlçe Başkanı ve il Başkanı, Milletvekilinin de belediye başkanının da üstündedir. İlinde bir İl Başkanı, Genel Başkanımızı, temsil eder. Cumhuriyet Halk Partisinin Genel Başkanı da Mustafa Kemal Atatürk’’ü… Misyonumuza yüklenen bu ağır sorumluluğu, her attığımız adımda hatırlamalıyız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir il başkanı ilçe başkanı ve üyeleri herhangi bir partinin refleksleri ile davranamaz. Karadeniz Ereğli seçmeni rahat olsun memlekete sadece bir kadın eli değil, merhameti, dürüstlüğü ve adaleti ile kadın yüreği iktidara gelecek.”

YAYINCI NOTU :

“Aydınlık bir dünya aydınlık bir hayat” misyonu ile yayınlarını sürdüren Haber Hayat Yayıncılık olarak, sorumlu gazeteciliğimiz gereği, iddiaları polemik konusu yapmadan taraflara sorduk ve cevapları okurlarımızla aynen paylaşıyoruz.

Paylaşın:
1040 Kez Görüntülendi. Etiketler: » » »
#

SENDE YORUM YAZ