logo

KÖFTECİ YUSUF EREĞLİ’DE HİZMETE BAŞLADI

Türkiye’de gıda ve restoran sektörünün önemli markalarından Köfteci Yusuf, 187’nci şubesini Kdz. Ereğli’de açtı.

Türkiye’de gıda ve restoran sektörünün önemli markalarından Köfteci Yusuf, Müftü Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde(Hyundai Plaza yanı) ‘Ekmek Arası’ konsepti olarak açtığı şube ile Kdz. Ereğli’de de hizmet vermeye başladı. 

“HIZLI VE HESAPLI HİZMET”

Şirketin Operasyon Bölge Sorumlusu Hayrettin Kaya; Köfteci Yusuf markasını Kdz. Ereğli’de de hizmete açmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Şubede 18 personel ile hizmet verilmeye başlandığını açıklayan Kaya, “1996 yılından bu yana et ve restoran sektöründe bugünkü açılışımızla 187 şubeye ulaşan restoran zincirimizle önemli bir noktaya ulaştığımızı düşünüyoruz. Bugün Kdz. Ereğli’de Ekmek Arası konseptimiz ile hizmetimize başladık. Aslında bu yeni bir konseptimiz ama baya bir şube kitlesini yakaladık. Bu self servis bir konsept, self servis olduğu için de alakartlara nazaran çok fazla ürün çeşitliliği olmasa da kasap reyonunda yine bütün çiğ ürünler oluyor. Onun dışında köfte, döner, hamburger, sucuk, içli köfte, soğan halkası, patates bunlar devamlı olacak ürünlerimiz. Ayrıca; ezme, zeytin, yumurta, mangal kömürü, tel gibi yan ürünlerimiz de var. 18 personel ile hizmet vereceğimiz Kdz. Ereğli şubemizde taze ve güvenilir lezzetlerimizi, esnaf ilgisiyle hızlı ve hesaplı olarak sunarak müşterilerimizi memnun etmek istiyoruz.” dedi.

Ekmek arası olarak, saat 09.00-22.00 saatleri arasında açık olacaklarını kaydeden Kaya, yakın zamanda paket servis olarak da hizmet vereceklerini belirtti. (Kaynak: Ereğlikenthaber)

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
5707 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ