logo

KOLSUZ’UN EN ANLAMLI ARMAĞANI YERİNİ BULACAK!

Haber Hayat Yayıncılık dostu Seda Kolsuz, Doğan Gönüllü’ye “Atatürk ve Çocuklar” tablosu hediye etti. Gönüllü’de, Kolsuz’dan izin alarak tabloyu bir okula armağan edeceğini söyledi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi yerli ailelerinden Merhum Çanakkale Gazisi Ahmet Kolsuz’un torunu, Erdemir emeklisi, Haber Hayat yayıncılık dostu Seda Kolsuz, yayın kuruluşumuzu ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Doğan Gönüllü ile görüştü.

Pandemi nedeni ile sıklıkla dışarı çıkamadığını ifade eden Kolsuz, ilçe gündemine dair sohbet etti ve belediyenin tarihi çeşmeleri gün yüzüne çıkartması gibi çalışmaları takdir ettiğini söyledi. Gönüllü ile bir süre sohbet eden ve haberleri yakından takip ettiğini söyleyen Kolsuz, 67300 Dergisi sahibi Aykut Ateş tarafından kendisine hediye edilen ‘Atatürk ve Çocuklar’ posterini çerçeveleterek Gönüllü’ye armağan etti.

Doğan Gönüllü’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti ve “bu anlamlı hediyeniz için çok teşekkür ederiz. Ancak bu güzel tablo bir ilkokula daha çok yakışır. İzin verirseniz bizler de bunu geleceğimiz olan çocuklarımızın sıklıkla görebileceği bir okula armağan etmek isteriz.” dedi. Sözler karşısında duygulanan Kolsuz’da bundan memnuniyet duyacağını söyledi.

Ziyaret karşılıklı sohbet ile devam etti.

Paylaşın:
669 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ