logo

KORONA’YI ATLATAN BAŞKAN POSBIYIK GÖREVİNE BAŞLADI

Koronavirüs tedavisini sağlıklı bir şekilde tamamlayan Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, görevine başladı. Belediye girişinde çiçekle karşılanan Başkan Posbıyık, testinin pozitif çıktığı dönemde aşıları tam olmanın faydasını gördüğünü belirterek; “İlgilenen, dua eden bütün vatandaşlarıma sevgilerimi, saygılarımı gönderiyorum. Allah’ın izniyle dimdik ayaktayız, görevimizin başındayız” dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, koronavirüs tedavisinin ardından bugün belediyede görevine başladı.

Belediye Basın Bürosundan verilen bilgiye göre ; Başkan Posbıyık, belediye girişindi başkan vekili Gönül Çelik, belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri tarafından zabıta tören mangası eşliğinde çiçekle karşılandı. Başkanlık makamında ekibi kabul eden Başkan Posbıyık, koronavirüs testinin pozitif çıktığı dönemde aşıları tam olmanın faydasını gördüğünü belirtti.

“AŞININ FAYDALARINI GÖRDÜM”

Dualarını gönderen tüm vatandaşlara teşekkür eden Başkan Posbıyık şunları söyledi:

“Süreç eskiden başladı, geçtiğimiz Perşembe günü şantiyeden geldikten sonra hafif bir üşüme hissettim. Eve gittiğimde de o akşam çok üşüdüm. İçimden üşüme geliyordu. Üzerime yorgan öttürdüm. O şekilde atlatıyorduk süreci. Ama (kızı)Tuba hanım çok hassas, ısrarla test yaptırmamı istedi. Test yaptık pozitif çıktı. Aşının faydalarını gördüm. Bende hiçbir yan etki olmadı. Ne ağrı, ne ateş, ne öksürük oldu. Bazılarında ishal oluyormuş oda olmadı bende. Çok rahat bir süreç geçirdim. Benden de Neriman Hanım kaptı. Oda iyi geçirdi. Onun ufak tefek ağrıları vardı ama bende hiçbir yan etkisi olmadı Allah’a şükür.

DİMDİK AYAKTAYIZ, GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

Bu arada iyice dinlenmiş olduk. Özellikle kırsal kesimden, tüm bölgeden, yurt içinden, yurt dışından bütün dostlarımız bizi aradılar, hatırımızı sordular, şifa dilediler. Dualarınızı hissettik. Zaman zaman da belediye işleri için başkan yardımcılarıyla iletişimde bulunduk. Sıkıntısız bir süreç geçirdik. Aslında benim sürem 5’inde dolmuştu. Cuma günü çıkabilirsiniz diye devletten mesaj geldi. Ancak İstanbul’daki doktorum birkaç gün daha dinlenmemi istedi. Bugünde iş başı yaptık. Tabi yeniden sizlerin arasında olmaktan, Ereğli halkıyla birlikte olmaktan, görevimin başında olmaktan büyük mutluluk duyduğumu özellikle ifade etmek istiyorum. İlgilenen, dua eden bütün vatandaşlarıma buradan sevgilerimi, saygılarımı gönderiyorum. Allah’ın izniyle dimdik ayaktayız, görevimizin başındayız.”

Paylaşın:
399 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ