logo

KORTEJDE ANLAMLI MESAJ: “ÇOCUK FELCİNE SON”

  • Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü üyeleri Ereğli Festivalinin en önemli etkinliği olan korteji fırsata çevirerek anlamlı bir etkinliğe imza atıp “Çocuk Felci (POLIO) aşısına ilişkin bilgilendirici broşürler” dağıttı.

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü bu yıl 23.’sü düzenlenen Kdz. Ereğli Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali kortejinde yerini aldı. 7 Temmuz Cuma günü düzenlenen ve oldukça renkli-hareketli geçen korteje ulusal ve uluslararası festival katılımcıları ile birlikte Rotary kulübü üyeleri ve eşleri katılım sağladı.

DOKUZOĞLU “POLIO AŞISININ ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİK”

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü üyeleri festivali fırsata çevirerek Çocuk Felci (POLIO) aşısına ilişkin bilgilendirici broşürler dağıttılar. Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü 2023-2024 Dönem Başkanı Rtn. Doruk Dokuzoğlu; her sene olduğu gibi bu sene de festival kortejinde yerlerini aldıklarını aynı zamanda festivaldeki topluluğu fırsat bilerek Çocuk Felci (POLIO) aşısının önemini vurgulamanın ve bilgilendirmenin çok değerli olduğunu kaydetti.

Öte yandan, aynı zamanda Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü’nün Toplum Birliği olan Elpek Dokuyan Eller Kadın Kooperatifi yöneticileri de kortejde kulüp üyeleri ile birlikteydi.

Paylaşın:
362 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ