logo

KÖSTEBEK YUVASI DEĞİL; EREĞLİ-ALAPLI OSB YOLU!

  • Zonguldak’ın Ereğli ve Alaplı İlçelerinin Organize Sanayi Bölgelerini karayoluna ulaştıran ana bağlantı yolunun adeta köstebek yuvasına dönen içler acısı hali, yatırımcı ve sürücüleri endişelendiriyor.

Zonguldak’ın Ereğli ve Alaplı İlçelerinin Organize Sanayi Bölgelerini karayoluna ulaştıran 3,5 kilometrelik ana bağlantı yolu uzun süredir bakımsız kaldı.

“YETKİLİLER SESİMİZİ DUYSUN “

Yolda oluşan derin çukurlar ve kasisler, bölge yatırımcılarını ve sürücüleri can ve mal kaybı konusunda endişelendiriyor. Yolun karayolları ve il özel idaresi tarafından bakıma alınması gerektiğini ifade eden ağır araç sürücüleri, “Yazık değil mi bize! Bu yolda her gün cambazlık yaparak can taşıyoruz, yük taşıyoruz. Milli servetimiz heba oluyor, sağlığımız bozuluyor! Yetkililerin sesimizi duymasını ve gereğini yapmasını istiyoruz” şeklinde konuşuyor.

UYARIYORUZ!

Aynı yolu kullanan işletme sahip ve çalışanları ile özel okul ve işçi servis araç sürücüleri de benzer şikâyetlerde bulunarak yola bakım istiyorlar.

Sorumlu yayıncılığımız gereği yetkilileri bir kez daha uyarıyoruz!

YATIRIMCI ÜZERİNE DÜŞENİ YAPTI SIRA KAMUDA :

Öte yandan; OSB müteşebbis heyeti ise bir süre önce fabrika sahiplerinin katılımı ile bütçe oluşturarak 3 ayrı nizamiye kapısı aralarındaki yolları asfalt yaptırmıştı.

Paylaşın:
391 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ