logo

KÜLTÜR BALIKLARINA RAĞBET ARTTI

  • Kdz. Ereğli’de balıkçılık yapan Gürtel Kardeşler, Sönmez Balıkçılıkla işbirliği halinde düzenledikleri ‘şok indirim’den sonra, balığa olan rağbetin arttığını ifade ettiler.  

Tarım Bakanlığı tarafından balık üretimin arttırılması adına başlatılan kampanya sonrası, balık avlanma sezonunun da sona ermesi ile birlikte kültür balıkları olan somon, çupra, alabalık ve içerisinde antioksidanlar bulundurduğu bilinen somon balığına talep ciddi oranda arttı.

TALEP ÜZERİNE ‘ŞOK İNDİRİM’ AY SONUNA KADAR UZATILDI

Kültür Balıklarına olan talebin artmasını haber merkezimize değerlendiren Batı Karadeniz balık toptan pazarının önde gelen firmalarından Eren/Ömür Balıkçılık Tic.Ltd.Şti Ortaklarından Serkan-Ergün Gürtel kardeşler, balık severlerin dikkatini çeken şok indirimlerin devam edeceği müjdesini verdiler.

TELEFONLA SİPARİŞ, TEMİZLENEREK TESLİM…

Balığın faydalarına da dikkat çeken Gürtel Kardeşler  “halkımız balığı nasıl da özlemiş, geçen haftaki ‘şok indirim’ duyurumuzdan sonra bir alan bir daha alıyor. Somon, çupra, levrek ve alabalıklarımız taze, ekonomik ve her açıdan faydalıdır. Müşterilerimize temizleyip veriyoruz. Zaten çoğu müşterimiz gramajına ve cinsine göre telefonla sipariş ediyor ve tezgahımızdan teslim alıyor. Şok indirim kampanyamızı gelen yoğun talep üzerine ay sonuna kadar uzattık. Balık her zaman şifadır, her derde devadır.” dediler.    

“TEDBİRLER TİTİZLİKLE ALINIYOR”

Balığın tezgaha ulaşım ve satış sürecinde Coroanvirsüle mücadele kapsamında her türlü tedbirin titizlikle alındığını ve müşterilerinden almalarını istediklerini ifade eden Gürtel Kardeşler ve Sönmez Balıkçılık çalışanları, balıkseverlerin sağlığına düşkün insanlar olduğunu sözlerine eklediler.

Kdz. Ereğli çarşı içindeki balık halinde tezgahı olan Sönmez Balıkçılık işbirliği ile müşterilerine arz ettikleri balıkların fiyatları ise şöyle : 

                                         İNDİRİMLİ BALIK FİYATLARI  
350-400 GR ÇUPRA / LEVREK  TANE           12.00 TL
250-300 GR ÇUPRA /LEVREK  TANE            10. 00TL
ALABALIK                                      TANE        10.00 TL                             
KARADENİZ SOMON                 KİLO             30.00 TL

SÖNMEZ BALIKÇILIK SİPARİŞ TELEFON : 0530 458 99 47

Paylaşın:
1585 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ