logo

KURTULUŞ AYYILDIZ, ESERİNİ GÖNÜLLÜ’YE İMZALADI

Kdz. Ereğlili Karikatür sanatçısı, Gazeteci Kurtuluş Ayyıldız, ‘GAZİ GEMİ ALEMDAR KUTSAL İSYAN’ adlı Belgesel Çizgi Romanını Gazeteci Doğan Gönüllü’ye imzalayarak takdim etti.

Kdz. Ereğlili Karikatür sanatçısı, Gazeteci Kurtuluş Ayyıldız, “GAZİ GEMİ ALEMDAR KUTSAL İSYAN” adlı Çizgi Romanının dağıtım ve satış çalışmalarını sürdürüyor. 20 Eylül Pazartesi günü Haber Hayat Yayıncılık’ı ziyaret eden Ayyıldız, İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü’ye eserini imzalayarak takdim etti.

“GAZİ GEMİ ALEMDAR KUTSAL İSYAN” adlı belgesel çizgi roman eserinin üç yıllık bir çalışma ürünü olduğunu ifade eden Ayyıldız, kitabın gördüğü ilgiden memnuniyetini belirterek, yeni projeler üzerine Gönüllü ile görüş alışverişinde bulundu. İkili, yerel medyanın içinde bulunduğu durumla ilgili değerlendirme yaparken, kolektif olmanın gerekliliği ve önemi konusunda hem fikir oldu.

Gönüllü’de, Ayyıldız’a teşekkür edip başarılar diledi ve “Ereğlimiz her kesime hitap edebilecek yeni bir kültür-turizm-ve tarihi değere daha kavuştu. Kaleminize, emeğinize sağlık.” dedi.

BİLGİ NOTU :

Post ve Post Yayıncılık’tan çıkan “GAZİ GEMİ ALEMDAR KUTSAL İSYAN” isimli 112 sayfalık, 3 bölümlü Belgesel Çizgi Romanda; 1921 yılında Karadeniz Ereğli açıklarında yaşanan ve Kurtuluş Savaşının tek deniz Muharebesi olan Alemdar Olayı, konuyla ilgili kaynaklardan yararlanılarak akıcı bir dil ve çizgilerle anlatılıyor.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
831 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ