logo

KUTLAMA MESAJLARI… (güncellenen haber)

İslam Aleminde Ramazan Bayramı kutlanıyor. Ramazan Bayramı nedeni ile tüm yurtta oldupu gibi Zonguldak ve Ereğli’de de kamu ve özel kuruluşlar, STK temsilcileri mesajlar yayınlayarak halkın bayramını kutladılar. 2022 yılı ramazan ayının özelliği ise COVİD19 pandemisi önlemlerinin büyük oranda kaldırılması ile kamusal alanlarda toplu kutlamaların gerçekleştirilebilecek olmasının coşkusu olacak.

Yayın kuruluşumuza ulaşan Yazılı Ramazan Bayramı Kutlama Mesajları şöyle :


Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz :

“Milli birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği, pekiştiği, içtenlikle yaşandığı, toplumsal yaşantımızda büyük anlam ve değeri olan bir Ramazan Bayramına daha milletçe kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlarımız; yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma gibi milletimizin önemsediği, insana mutluluk veren değerlerimizin, duyarlılıklarımızın en üst seviyeye çıktığı, dargınlık, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erdiği, hoşgörü, sevgi, saygı, kardeşlik gibi duyguların yoğunlaştığı özel ve müstesna günlerimizdir. Rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan-ı Şerifin ardından ulaştığımız mübarek Ramazan Bayramının, milli ve manevi değerlerimizin güzelliğini yüreğimizde hissettiğimiz, mutlu olduğumuz, duyarlılıklarımızı gözden geçirdiğimiz güzel günlere vesile olacağına inanıyorum. Ramazan Bayramında eş, dost, akraba ziyareti ya da tatil amacıyla trafiğe çıkacak vatandaşlarımızın sevenlerine, yakınlarına ve bekleyenlerine güven içerisinde ulaşmaları için trafik kurallarına azami şekilde uymalarını, trafik ihlalinde bulunmamalarını güvenli ulaşım açısından önemli görüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle saygıdeğer halkımızın aziz milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir bayram geçirmenizi diliyor, saygılar sunuyorum.”


Kdz. Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı :

Bayramlar, dini ve milli duyguların en üst seviyede yaşanmasının yanı sıra birlik, beraberlik ve bütünleşme zamanıdır. Her yıl gelip geçen sıradan günler olmaktan öte, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, kardeşlik duygularımızın yeniden güç kazandığı, sevinç, neşe ve coşkunun buluştuğu çok özel günlerdir.

İnsanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, mutlulukların paylaşıldığı, herkesin birbirine hoşgörü ile baktığı bu özel günlerde, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma duygularını hâkim kıldığımız sürece, daha güzel günlere ulaşacağımıza şüphe yoktur.

Bu özel günlerde büyüklerimizi ziyaret ederek onların hayır duasını alacağımız, küçüklerimize sevgi ve şefkatle yaklaşarak onların bayram sevincine ortak olacağımız, komşularımızla, özellikle ihtiyaç sahibi, yaşlı, kimsesiz vatandaşlarımızla, Şehit ve Gazi ailelerimizle bir araya gelerek onlarla bayram neşesini ve coşkusunu paylaşacağımız daha nice güzel bayramlar geçirmeyi diliyor, bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın ‘‘ Ramazan Bayramı’ nı ’’ kutluyorum.


Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu Adına Genel Başkan Hakan Yeşil:

“Bayramlar, insanların birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının, birbirlerine olan sevgi ve saygılarının perçinlendiği günlerdir. Ramazan Bayramının; sağlıklı günlere, barışa ve kardeşliğe vesile olmasını diliyoruz. Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda (TTK), Maden Tetkik Arama Kurumu’nda (MTA) ve KSE işyerlerimizde çalışan üyelerimiz başta olmak üzere tüm madencilerin, halkımızın, İslam Aleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutluyoruz. Eşleri, çocukları ve aileleriyle, sevgi dolu, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar diliyoruz. Bayramın; kardeşlik ve dayanışma duygularını geliştirmesi, ülkemize ve bölgemize huzur, sağlık ve barış getirmesi umuduyla saygılarımızı sunuyoruz.”


Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt:

Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Operasyonunda, ilçemiz Ömerli Mahallesi’nden Sözleşmeli Uzman Er Doğukan Korkmaz kardeşimiz şehit olmuştur. Bu kara haberi alır almaz Şehit ailemizin yanında bulunmaya, acılarına ortak olmaya özen gösterdik. Şehidimizi, mübarek Kadir Gecesi’nin gündüzünde toprağa verdik.  Bu nedenle mübarek Ramazan Bayramı’nı buruk karşılıyoruz. Bu vesileyle tüm Şehitlerimizi bir kez daha minnetle yâd ediyor, Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; bayramın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.


Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü İ. Hakkı Özölçer:

Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan, manevi duyguların yoğun olarak hissedildiği Ramazan Ayının sonunda; bir kez daha huzur içinde Ramazan Bayramına kavuşmanın mutluluğu ve coşkusu içerisindeyiz.

Bayramlar, insani, vicdani ve dini güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik,  beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin hissedildiği, toplumsal bağın kuvvetlendiği, dargınlıkların ve küskünlüklerin unutulup, herkesin birbirine kucak açtığı paylaşma ve dayanışma günleridir.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının başta ülkemiz ve İslam âlemi olmak üzere tüm dünyaya barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi akademik ve idari personelinin, Zonguldaklı hemşehrilerimizin, sevgili öğrencilerimizin, milletimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.


CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op.Dr.Eylem Ertuğ Ertuğrul

Yüreklerimiz buruk da olsa bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
2 Nisan tarihinde başlayan Ramazan ayında, Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Örgütü olarak yaptığımız çalışmalar ve gerçekleştirdiğimiz çeşitli ziyaretler, ilçe ve yöre halkının içinde bulunduğu kötü koşulları bir kez daha görmemizi sağladı.
Ekonomik sıkıntılar ve hayat pahalılığı altında ezilen, yıllarca alın teri döküp çalışmasına rağmen sosyal haklarından mahrum bırakılan, yine yıllar boyu çalıştıktan sonra emekliliği hak edip güzel bir ömür hayal etmesine rağmen yokluk ve yoksunluğa itilen vatandaşlarımızın dertlerine ortak olduk. Aile hayatlarında yaralar açan bu olumsuzluklara karşı hiç değilse bazılarımızın yüzlerini güldürebilmek için onlara yardım ellerimizi uzattık. Ancak Ereğli’nin ve köylerimizin yaşamak zorunda bırakıldıklarının, gelecekte daha büyük yaralar açacağına yönelik endişelerimizi ortadan kaldıramadık.
Bu duyguları bir an olsun aklımızdan çıkarmadan mübarek bir bayrama daha eriştik. Her bayram öncesinde olduğu gibi milletimiz için en iyisini dileyerek…
Biliyoruz ki insanlarımızın en büyük ihtiyacı huzur. O huzur da milletimizin hak ettiği yaşam standartlarına erişmekle, insanca yaşayıp hakça bölüşebilmekle mümkün. İşte bizler de bu bayram öncesinde bunu diliyor, bunu temenni ediyoruz.
İyi bayramlar Ereğli!
İyi bayramlar Zonguldak!
İyi bayramlar Türkiye!



Paylaşın:
609 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ