logo

KUTLAMALAR RESMEN BAŞLADI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama etkinlikleri Kdz. Ereğli’de Anıt önünde üst protokolün katlımı ile resmen başladı.

Saat 10.00’da Anıt önünde, sosyal mesafe ve maske kuralına uyularak düzenlenen törene Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İlçe Spor Müdürü Serkan Keleş ve AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul, İyi Parti İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çelik, İlçe Milli eğitim Müdür Vekili İsmail Aksoy ile bazı daire müdürleri ile görevliler katıldı. Törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu ve Anıta çelenk sunuldu.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık Anıt önünde düzenlenen törenin ardından sosyal medya hesabndan yaptığı kısa açıklmada “İlçe protokolümüzle birlikte Ata’ya saygı törenindeyiz. 19 Mayıs’ta, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çağdaş, demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne, millet egemenliğine dayalı, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ne giden yolda attığı ilk adımın 101. yıldönümünü kutluyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.” dedi.

KOVİD 19 salgını nedeni le halkın katılamayacağı etkinlikler, saat 14.00’de Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar ve Gençlik Şarkıları yayını ile sürecek. Ardından 18.00’de Ogün Sinan’la Görüntülü Radyo Programı Belediye Sosyal Medya hesaplarından canlı yayınlanacak ve saat 19.19’da belediye ses sisteminden Saygı duruşu ve İstiklal Marşı Anonsu ve protokol mesajların okunması ile son bulacak.

Paylaşın:
700 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ