logo

KUTLANIYORUZ; TEŞEKKÜRLER …

1 Aralık 2012’de ilk gazetesi yayımlanan Haber Hayat Yayıncılığın kuruluşunun dokuzuncu yılını tamamlayıp 10. Yıla başlaması nedeni ile kutlamalar yapılıyor.

Gazeteci Doğan Gönüllü yönetiminde ilk 1 Aralık 2012’de yayımlanan iş’te Haber Hayat Gazetesi ve www.haberhayat.net haber sitesinin kuruluşunun dokuzuncu yılını tamamlayıp 10. Yıla başlaması nedeni ile kutlamalar yapılıyor.

Kutlamalar kapsamında; Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve Ak Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt yayın kuruluşuna çiçek gönderirken, İzmir Vali Yardımcısı İsmail Çorumluoğlu Gönüllü’nün kaleme aldığı “10-ON” başlıklı köşe yazısına gönderme yaparak “yorulmak yok” esprisi ile kutlama yaptı. Ayrıca telefonla arayan ve sosyal medya kanalı ile anlamlı mesajlar gönderen birçok gazeteci, okuyucu ve dost Gönüllü ’ye başarılar diledi. Sürpriz pasta ise uzaklardan “NICE/NINE” mesajı ile geldi.

Ayrıca, Haber Hayat’ta kuruluşundan itibaren Haber Sorumlusu olarak uzun yıllar görev yapan Kent Haber web sitesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fahrettin Özaydın’da Doğan Gönüllü’yü bizzat ziyaret ederek, sağlık ve başarılar diledi.

Gönüllü, tüm kutlamaların ekip için önemli motivasyon kaynağı olduğunu vurgulayarak teşekkür etti.

Paylaşın:
520 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ