logo

LİKOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI : “ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI”

  • CHP Kdz. Ereğli ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan Uğur Likoğlu, “Şimdi değişim zamanı, CHP yerelde daha güçlü temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Gençlik enerjisi ve mücadelesiyle, sesimiz daha güçlü çıkacak” dedi. Başkan Adaylıklarını daha önce açıklayan Osman Yenigün ve Ali Kocamanoğlu da benzer ifadelerle adaylık açıklaması yapmışlardı.

CHP 28. Dönem Zonguldak Milletvekili Aday Adayı İş insanı Uğur Likoğlu, 6 Ağustos Pazar günü yapılacak ilçe kongresinde, CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

3 Ağustos Perşembe günü CHP Kdz. Ereğli Parti binasında düzenlenen adaylık basın açıklaması CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hikmet Uzuner, Yönetim Kurulu Üyeleri Yıldıray Arslan, Muhittin Dikmen, Cengiz Akman, Yeşim Özçelik, Ece Karaaslan, Koray İşeri, İl Yöneticileri Müşide Ateş, Ergül Aras, Kadın Kolları İl Yöneticisi Şenay İşeri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının başında yolunun açık olmasını temenni eden CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Hikmet Uzuner, Likoğlu’na başarılar diledi.

Birilerinin değil, herkesin adamı olacağını belirten CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkan Adayı Uğur Likoğlu, CHP’nin köklerinde, geleneğinde ve kanında olan tam demokrasi anlayışını getirmek için yola çıktığını söyledi.

Likoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“1999 yılında, babamın yanında Oktay Demiroğlu’nun belediye başkan adaylığı konvoyunda Cumhuriyet Halk Partisi ile tanıştım. Gençlik kollarına üyeliğimle beraber, partimizin başarısı için sokak sokak, cadde cadde çalıştım. 2017 yılında ilçe başkan yardımcılığı görevini üstlendim. 2023 seçimlerinde milletvekili aday adayı olarak da aktif rol aldım. Süreç boyunca partimizin başarısı için elimi taşın altına koyarak, partimizin başarısı için ter döktüm. Partimize hizmet ederken ne bir çıkar nede bir menfaat beklentim hiç olmadı.

“DAYATMAYA, DİKTEYE BOYUN EĞMİYORUM; ADAYIM”

Geldiğimiz noktada kongre sürecinde birleştirici bir figür olmayı amaçlayarak, emek verdim. Ancak maalesef kişisel hırslar ve çıkar çatışmaları nedeniyle üyelerimize aday dayatmaları yapılmak isteniyor. İçinde bulunduğumuz durum ne partimize nede memleketimiz Kdz. Ereğli’ye yakışmıyor. Bu dikteye boyun eğmiyorum ve delegelerimize, 3. bir yol olduğunu ve kongrede CHP Kdz. Ereğli ilçe başkanlığına aday olduğumu bildiriyorum.

“ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI”

Hedefimiz kimseyle çatışmaya girmek, kavga etmek değil. Hedefimiz partimize yakışır şekilde yönetmek ve yönetilmek. Bir kesimi değil, her kesimi kucaklamak. Birilerinin değil, herkesin adamı olmak. Partimize gönül vermiş insanları kişisel hırslar için yıpratmamak. Biz herkesi kucaklayan bir anlayış ile yola çıktık. Bunun için enerjimizde var, vizyonumuzda. Biz CHP’nin köklerinde, geleneğinde ve kanında olan tam demokrasi anlayışını getirmek için buradayız. Bu kapı her zaman olduğu gibi herkese açık olacak. Önseçim ve tabanın sesi, yol göstericimiz olacak. Şimdi değişim zamanı, CHP yerelde daha güçlü temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Gençlik enerjisi ve mücadelesiyle, sesimiz daha güçlü çıkacak.

“BU GÖREVLER, SİYASİ BİR BAYRAK YARIŞIDIR”

Bu görevler, siyasi bir bayrak yarışıdır. Basın açıklamamıza katılıp yanımda olan ve bu bayrağı taşıyacağımıza inanan değerli büyüklerime teşekkürlerimi sunuyorum. Endişelenmeyin, tarlada emeğimiz var, kapı kapı el sıkmışlığımız var, köyde mahallede çalışmamız var. Gençliğimiz var, yüreğimiz var, emeğimiz var ve sözümüzde duracağız! Bu yolda birlikte yürüyeceğimize inanıyorum. Hep birlikte daha güçlü bir CHP ve daha güzel bir Kdz. Ereğli için çalışacağız.”

Paylaşın:
331 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ