logo

LİKOĞLU: “EREĞLİ İL OLMAYI SONUNA KADAR HAK EDİYOR”

  • 28 Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Uğur Likoğlu, Kdz. Ereğli’nin İl olmayı sonuna kadar hak ettiğini ve desteklediğini açıkladı.

Ereğli’nin il olması sürecinin bir seçim vaadi olmaktan çıkarılıp gerçek bir hedef haline getirilmesini dileyen Likoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Kdz. Ereğli’mizin il olması, bölgenin gelişimi ve yeni yatırımların getirilmesi açısından büyük bir öneme sahiptir. Kdz. Ereğli’nin il olmasını destekliyor ve bu konuda memnuniyet duyuyorum.
Bu nedenle, il olma söylemlerinin sadece seçim vaadi olarak kalmamasını ve gerçek eylemlere dönüştürülmesini talep ediyorum. İktidar ve MHP gibi yetkililerin bu konuda ısrarlı olmaları durumunda, Ereğli’mizi il yapmalarını gönülden destekliyor ve kendilerini Kdz. Ereğli olarak hayırla anacağımızı belirtmek istiyorum. Ayrıca seçim yatırımları açıklanırken yapımına başlanan ve başlanacak olan kamu binaları, kaymakamlık, emniyet müdürlüğü ve üniversite gibi projelerinde il özelliklerine uygun olarak yapılması gerekmektedir. Bunları göz önünde bulundurarak, sizler aracılığıyla yetkililere bu çağrımı iletmek ve Ereğli’mizin il olması sürecinin bir seçim vaadi olmaktan çıkarılıp gerçek bir hedef haline getirilmesini sağlamak için mücadelemizi vermeliyiz. Memleketimiz her şekli ile il olmayı sonuna kadar hak ediyor.”

Paylaşın:
247 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ