logo

LULUBABY SPA İLE EREĞLİ’DE BİR İLK!..

Kdz. Ereğli’de Erdemir Emeklisi Ayşin Kılıç, İşletme Müdürlüğünü üstlendiği Lulubaby Spa’yı hizmete açmanın heyecanını yaşıyor.

Kdz. Ereğli’de Erdemir Emeklisi ve iş kadını Ayşin Kılıç, İşletme Müdürlüğünü üstlendiği Lulubaby Spa’yı hizmete açmaya hazır olduğunu bildirdi.

Haber Hayat Yayıncılık’ı ziyaret ederek Ülkü-Doğan Gönüllü çifti ile görüşen ve gazetenin 7. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Ayşin Kılıç, Batı Karadeniz’de ilk ve tek bebek bakım uygulama merkezi Lulubaby Spa’yı hizmete açmanın tatlı heyecanını yaşadığını kaydetti.

CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 14.00’DE AY CITY AVM’DE

İş yerinin açılış kokteylinin 14 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’de Ay City İş Merkezi 7. Katında olacağını duyuran Kılıç, “Minik yüreklere sevgiyle dokunup, anne ve babaların yüzlerinde sıcacık bir tebessüm yaşatmak için Ereğli’de bir ilki gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. İlçe protokolümüzün de katılım sağlayacağı açılışımıza tüm aileleri ve bebeklerimizi davet ediyoruz.” dedi.

Gönüllü ailesi de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, girişiminden dolayı Kılıç’ı kutladı ve başarılar diledi.

  • GALERİ FOTOĞRAFLARI:

Paylaşın:
1946 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ