logo

MADDE BAĞIMLILIĞINA YOGA İLE DİKKAT ÇEKTİLER!

  • Kdz. Ereğli Rotary Kulübü tarafından Madde Bağımlılığına dikkat çekmek için Sahilde Yoga etkinliği düzenlendi. 

Kdz. Ereğli Rotary Kulübü Temmuz ayı başında “Madde Bağımlılığına Karşı Farkındalık” yaratma amacıyla Sahilde Yoga etkinliği düzenledi.

3 Temmuz Pazar günü düzenlenen ve çok sayıda yoga severin katıldığı etkinlik, eğitmen Çiğdem Ülgen eşliğinde gerçekleşirken, sabahın erken saatlerinde Ereğli’nin güzel sahilinde yürüyüş yapanlara da çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Dönem Başkanı Fulya Dinçer, etkinlikle ilgili yaptığı yazılı açıklamada; ‘Rotary bir çok alanda insanların hayatınlarına dokunmaya devam ediyor ve yardım çalışmaları dışında, bu tür projelerle farkındalık yaratarak toplumu farklı sorunlara karşı bilinçlendirmek istiyoruz. Madde Bağımlılığı konusu da önemli bir konu. 2021 yılı Dünya Uyuşturucu Raporuna göre  2019 yılında madde kullanımına bağlı olarak 500 bin kişi hayatını kaybetmiş. Bu konuda sorun yaşayanları Alo191 Uyuşturucu ile Mücadele ve Danışma hattı ile iletişime geçmelerini rica ediyoruz.” dedi. Etkinliğin sonunda katılımcılardan bu tür etkinliklerin devam edilmesi istendi.

.

HABER VİDEOSU :

Paylaşın:
691 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ