logo

“MADEN DE ÇIKARACAĞIZ, ÇEVREYİ DE KORUYACAĞIZ”

Dünya Çevre günü ekinliğinde konuşan Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, “Maden de çıkaracağız, çevreyi de koruyacağız. Bunu yaparsak başarılı olacağız. İkisini de dengeli bir şekilde götürmeliyiz.” ifadelerine yer verdi.

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Zonguldak Valiliği önünde program düzenlendi. Programa, Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Gönen Süslü, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Şenol Ayyıldız, Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç, AFAD İl Müdürü Ahmet Güngör, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Protokol, sergi açılış kurdelesini kesmesinin ardından alanı gezdi. Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Şenol Ayyıldız, Vali Tutulmaz’a sergi alanındaki fotoğraflar hakkında bilgi verdi.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz da, tüm canlılar için temiz doğanın önemine dikkat çekerek, “Maden de çıkarmamız gerekiyor ancak bunu yaparken çevreye de dikkat etmeliyiz. Madende çıkaracağız, çevreyi de koruyacağız. Bunu yaparsak başarılı olacağız. İkisini de dengeli bir şekilde götürmeliyiz.” ifadelerine yer verdi.

Sergi alanının incelenmesinin ardından Vali Tutulmaz ve protokol minik öğrenciler ile bir araya geldi. Vali Tutulmaz, öğrencilere teşekkür belgelerini takdim etti. Arkasından kan bağışı yapıldı. (iha)

Paylaşın:
458 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ