logo

MADENCİ, ADD, CEM EVİ, DERNEKLER ve KÖY ZİYARETLERİ

  • İyi Parti Zonguldak 1.sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Evrim Balbaloğlu, seçim çalışmalarını değerlendirmeye devam ederken, Kandilli Beldesindeki görüşmelerinde 7 bin madenci istihdam edileceğini söylediğini, ayrıca belediye personeli ve ADD, Cem Evi, Yöresel Dernek Evlerine ve Çayırlı Köyü ziyaretleri gerçekleştirdiğini açıkladı.

Balbaloğlu yoğun tempo ile sürdürdüğü seçim temaslarını şöyle özetledi:

İYİ Parti olarak, en başından aldığımız yol ile sürdürdüğümüz seçim çalışmalarına dün 4 Mayıs sabahın erken saatlerinde Türkiye Taş Kömürü Kurumumuzun (TTK) Kandilli Müessesesi Maden Ocağında çalışan madencilerimizi ziyaretle başladık. Tokalaştık, sohbet ettik, sorunlarımızı paylaştık, taleplerini dinledik, vaatlerimizi sunduk. Bir dönemler 40 bin madencinin çalıştığı kurumda, bugün yeraltında çalışan madenci yasıyı 7 binlere düşen TTK’da, öncelikle iş güvenliği sorunu tavan yapmış, üretim ise azalarak neredeyse yapılamaz hale gelmiştir. Bundandır ki, gerek müessesesin gerekse madencinin en büyük beklentisi olan işçi alımlarında en yüksek rakamı veren İYİ Parti, yer aldığı Millet İttifakı iktidarında TTK’ya 7 bin işçi daha alınacağını açıklamıştır.

7 BİN YENİ MADENCİ İSTİHDAM EDİLECEK” SÖZÜ

İktidarda olmamamıza rağmen, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in alanlardaki haykırışları, her geçen gün halkı yoksullaştıran AK Parti iktidarına dahi bir nebze de olsa çeki-düzen verdirerek, kuruma en azından 1000-2000- istihdam sağlayacağını duyurmuştur. Elbette yetmeyecek bu sayıya karşılık İYİ Parti olarak 7 bin istihdam olarak bir kez daha duyuruyoruz. Yine, iktidara gelme arzusu ile çıktığımız yolda 15 Mayıs’ta  ilk işimiz “eşit işe eşit ücret” için olacaktır diyoruz. Kömür karasının yüzüne bulaştığı madencilerimizin, ziyaretimizde gösterdikleri samimiyet ve sıcaklıktan dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.

BELEDİYE PERSONELİ-ADD- CEM EVİ- DERNEK EVLERİ VE KÖY ZİYERETLERİ

İYİ Parti ekibimizle birlikte gün içinde Karadeniz Ereğli Belediyesi personelimiz ziyaret ederek sohbetlerde bulunduk. Son derece verimli geçen sohbetlerimizden aldığımız notlar oldu.

Atatürkçü Düşünce Derneği Kdz. Ereğli Şubesi’ni ziyaret ettik, görüş alış verişinde bulunduk.

Alevi Kültür Dernekleri Kdz. Ereğli Şubesi Cem ve Kültür Evi’ni ziyaretimizde ‘Canlarla’ birlikte olduk, hasbihal ettik. Sorunlarını bir kez daha dinledik, çözüm önerilerimizi anlattık.

Yöresel Evlerde çeşitli bölgelerden ilçemize yerleşerek yaşamlarını sürdüren vatandaşlarımızı dernek binalarında ziyaret ederek hal-hatırlarını sorduk.

Ve yine Karadeniz Ereğli merkezimizde insanlarımızla, esnaflarımızla görüştük, kapılarını çaldık, ellerini sıktık.

Çayırlı bölgemizdeki köylerimizde gördüğümüz yakınlık ve güven son derece güzel ve cesaret vericiydi.

Her bir ziyarette gösterilen ilgi bizler son derece mutlu etmiştir. Her birine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu vesileyle; 14 Mayıs’ta sandık başına gidecek vatandaşlarımızdan bir oy, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, bir oy Millet İttifakı çatısında yer alan Sayın Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti’ye istedik.”

Paylaşın:
289 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ