logo

MAHALLELERDE ALT YAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

  • Kdz. Ereğli Belediyesi’nin mahallelerdeki yağmur suyu hattı yapım çalışmaları sürüyor. “Çavdarlı Sokak’ta Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından yaklaşık 500 mt, 500mm çaplı koruge boru ile yağmur suyu deşarj hattı yapımı çalışmaları devam ediyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi kentin birçok noktasında alt ve üst yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında yağmur suyu hattı yapımı çalışmaları ile birlikte yollarda bakım onarım çalışmaları devam ediyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından Süleymanlar Mahallesi Çavdarlı Sokak’ta yaşanan yağmur suyu taşkınlarını önlemek amacıyla, yağmur suyu hattı yapımı çalışmaları devam ediyor.

500 METRE YAĞMURLAMA HATTI

Kdz. Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Deniz Koca; “Çavdarlı Sokak’ta Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü tarafından yaklaşık 500 mt, 500mm çaplı koruge boru ile yağmur suyu deşarj hattı yapımı çalışmaları devam etmekte olup, çalışma tamamlandığında, bu alanda oluşan yağmur suyu baskınları sona erecektir.” dedi.

Kdz. Ereğli Belediyesi, kentin alt yapısını güçlendirmek ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, ihtiyaç duyulan noktalarda gerekli çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor.

Paylaşın:
178 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ