logo

MAHALLELERDE SAĞLIK SETİ DAĞITIMI SÜRÜYOR

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından halka ücretsiz olarak dağıtılan sağlık setinin, mahallelerde ev ev adreslere teslim edilmeye devam ettiği bildirildi.

Kdz. Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre; Koronavirüs salgınına karşı maske ve dezenfektan üreten Kdz. Ereğli Belediyesi, sağlık setinin dağıtımlarını mahallelerde sürdürüyor. Halka ücretsiz olarak teslim edilen sağlık setlerinin dağıtımı 3 mahallede tamamlandı. Bugün 11 mahallede daha dağıtımın tamamlanması planlanıyor.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın koordinasyonunda sürdürülen dağıtım çalışmaları Belen, Hamzafakıhlı ve Topçalı mahallelerinde tamamlandı. Toplam 45 bin haneye adrese teslim edilecek çalışmalar kapsamında bugün Balı, Belen Yenimahalle, Dağlar, Bölücek, Güldere, Kestaneci, Kıyıcak, Kocaali, Korubaşı, Köseler ve Uzunçayır mahallelerinde dağıtımın bitirilmesi planlanıyor.

Nüfus yoğunluğu fazla olan mahallelerde ise dağıtım devam ediyor. Dağıtımı biten mahallelerdeki ekipler, takviye olarak dağıtımın sürdüğü mahallelere kaydırılıyor.

Maske, el dezenfektanı, sabun ve bilgilendirici notların yer aldığı sağlık setini alan vatandaşlar, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletiyorlar.

Paylaşın:
478 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ