logo

MANŞET HABER : İZ DE BIRAKTI; İŞ DE…

ANALİZ/HABER
  • Kdz. Ereğli Eski Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, ilçede görev yaptığı üç yıl boyunca kamusal alanda, ekonomi,  politika ve sosyokültürel çevrelerde olumlu izler bırakırken, İzmir’e Vali Yardımcısı olarak atanması terfi olarak değerlendirildi. 
  • İlçede uzun süredir tüm çevrelerde eksikliği hissedilen birlik-beraberliğin sağlanması için görev dönemi boyunca çaba gösteren Çorumluoğlu, özellikle Belediye, Erdemir, TSO, Eğitim Camiası ve OSB ilişkilerinde diyalog yönteminden yana olduğu biliniyordu; Basın dostu idi…
  • İlçenin tarihi, kültürel ve turizm değerlerinin ortaya çıkarılması ve ekonomiye dönüştürülmesine de öncülük yapan İsmail Çorumluoğlu’nun,  pandemi dönemi boyunca tedbirlere uyulmasını sağlamaya yönelik yoğun ve keskin çabası takdir gören bir başka yönü oldu.
  • Görev dönemi boyunca 3 ayrı vali ve 2 belediye başkanı ile tam uyum içerisinde çalışan, kırmızı çizgilerini “kamu menfaati ve iktisat” olarak sık sık açıklayan, otoriter yönetişim tarzının yanında, vatandaşa devletin sıcak yüzünü gösteren Çorumluoğlu’nun, yakın gelecekte vali olması bekleniyor.  
  • Öte yandan Çorumluoğlu; başta Fakülteler Kampüsü olmak üzere Ereğli-Devrek karayolu, Kandilli Nostalji Yolu, DDY tren Garı restarasyonu, Acheron vadisi kazısı ve kamu binalarının yenilenmesi gibi işleri de kendisinden sonraki döneme bırakmış oldu.    

Paylaşın:
678 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ