logo

MANŞET HABER: STARLINE YACHTS “DENİZDEKİ YENİ TARZINIZ”

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde Starline Yachts markası ile kurduğu tersanede yat ve tekne imalatı işine girişen tanınmış İş İnsanı Metin Duman ile Tersane ve Üretim Müdürü Atilla Kalaycı, gazetemizden Doğan Gönüllü’ye konuştu. “Bölgemize hem tanıtım hem mali kazanç sağlamak istiyoruz. Ayrıca bu sektörün ihracat getirisi yüksek olması sebebiyle de ülkemize döviz kazandırmak adına doğru bir girişim yaptığımıza inanıyorum.” diyen Duman ve Kalaycı’ın şu iddialı sözleri dikkat çekti:

  • “Bölgemiz konumu ve büyükşehirlere yakınlığı itibarı ile tekne ve yat sektörü olarak o kadar büyük bir potansiyeli barındırıyor ki bunun farkına varmak lazım. Bölgemizi iyi kaliteli, marka yatlarımız ile tanıtmak istiyoruz.”
  • “Artık bu sahanın etkili oyuncularından biriyiz, yıllardır atıllaşmış, gelişemeyen firmalar da bizden dolayı mecburen değişim ve dönüşüme gitmek zorunda kalacaklardır. Biz çıtayı yükselttik!”
  • “Tüm Karadeniz bölgesinin en kapsamlı, inovatif ve kurumsal yat firması olması için çaba gösterdik. Bölgemizi sadece teknecilikte değil, deniz ve deniz eğlencesi turizminde de çok ileri götürme hedeflerimiz var.”

Röportaj-Haberin tamamını gazete sayfası formatında okumak için aşağıdaki görseli tıklayınız. Büyüteç işareti çıkınca tekrar tıklayınız :

Paylaşın:
869 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ