logo

MARŞ SÖYLENDİ, BAYRAK DALGALANDIRILDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı akşam kutlama programı kapsamında saat 19.19’da Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar ve Belediye Başkanı Halil Posbıyık, birlikte İstiklal Marşı söyledi, Türk Bayraklarını dalgalandırdı ve kırmızı beyaz balonları gökyüzüne bıraktı.

Kdz. Ereğli’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında, Şehit Vefa Karakurdu Stadı’nda kutlama programı düzenlendi.

Kdz. Ereğli Kaymakamlığı ile Belediyesi Başkanlığının birlikte organize ettiği kutlama programına Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hüseyin Sami Uyar ve Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık katıldı. Protokol üyeleri birlikte İstiklal Marşı söyledi, Türk Bayraklarını dalgalandırdı ve kırmızı beyaz balonları gökyüzüne bıraktı.

BAŞLIK POSBIYIK’TAN : “HER ZAMANKİ GİBİ MUHTEŞEMSİN AŞKIM EREĞLİ”

Kovid-19 Pandemi Salgını nedeni ile halkın evlerinden coşkuya ortak olduğu programla ilgili Belediye Başkanı Posbıyık, ilgili fotoğrafları, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda saat 19.19’da ilçe protokolümüzle birlikte saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşımızı okuyarak Atamızı andık. Balkonlarında ellerinde Türk Bayraklarıyla coşkuya ortak olan tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum. Her zamanki gibi muhteşemsin Aşkım Ereğli!” notu ile sosyal medya hesabından paylaştı.

Paylaşın:
723 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ