logo

MARTI EĞİTİM ÖĞRENCİLERİ, ÜNİVERSİTELERİ TANIYOR

Kdz. Ereğli Martı Anadolu Lisesi 11 ve 12. sınıf öğrencileri Üniversite Gezilerine BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesinden başladı.

Kdz. Ereğli Martı Anadolu Lisesi 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin üniversite gezilerine başladığı bildirildi.

Martı Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Mesut Özkara’dan edinilen bilgiye göre; üniversiteleri, olanaklarını ve bölümlerini tanıtmak amacı ile gerçekleştirilen geziler kapsamında ilk olarak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi ziyaret edildi. Burada Dr. Öğretim Üyesi Okan Bilgin’in ‘Mesleki Tercihlerimiz ve Kariyer’ konulu sunumunu takip eden öğrenciler, merak ettiği konularla ilgili bilgi aldı.

İLK SUNUM MESLEKİ TERCİHLER VE KARİYER”

Etkinliği haber merkezimize değerlendiren ve gezinin öğrenciler açısından çok faydalı geçtiğini Özkara, farklı dönemlerde farklı üniversiteleri tanımaya devam edeceklerini vurgulayarak “11 ve 12. Sınıf öğrencilerimizle üniversite gezileri kapsamında bu yıl ki ilk gezimizi Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Doruk Yerleşkesine yaptık. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Okan Bilgin hocamızın ‘Mesleki Tercihlerimiz ve Kariyer’ konulu sunumunun ardından fakülteyi gezdik. Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Yavuz hocamız nezdinde tüm fakülte çalışanlarına, sunumu, ilgisi ve desteği için PDR Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Okan Bilgin hocamıza teşekkür ederiz.” dedi.

GALERİ FOTOĞRAFLARI :

Paylaşın:
1007 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ