logo

MARTI KOLEJİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU!

  • Kdz. Ereğli Martı Koleji’nde mezuniyet coşkusu yaşandı.

Kdz. Ereğli Martı Koleji’nde 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 12. Sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi.

23 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 19.00’da Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Okul Müdürü Kerem Sağır, Cumhuriyet’in emanetçisi olan gençlere güvenlerinin tam olduğunu, aldıkları ve alacakları eğimlerle ülkemizi daha ileriye taşıyacaklarını, milli ve manevi değerlerine sahip çıkarak gelecek nesillere örnek olacaklarını söyledi. 

KORKMAZ: “KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK”

Martı Koleji’nde almış olduğu 4 yıllık eğitim sonunda azimli çalışması ile okul birincisi olmaya hak kazanan Atıf Berk Taş’ın plaketi Okul Kurucu Müdürü Numan Korkmaz tarafından verildi. Numan Korkmaz öğrencilerimizin bundan sonraki hayatında sağlıklı, başarılı ve huzurlu bir yaşamlarının olması yönünde anlamlı dileklerde bulundu. Mezun olan öğrencilere okul kapısının her zaman açık olduğunu, her zaman destekçileri olduğunu söyleyen Korkmaz, başarı dileklerini iletti.

Mezun olan 87 öğrencinin belgelerini alması ile devam eden törende elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden 12. Sınıf öğrencisi Talha Çakır, sınıf öğretmeni Neşe Şişman’ın konuşması ile anılınca salonda duygu dolu anlar yaşandı.

Ana sınıfından mezun olan ana sınıfı öğrencilerinin gösterileri ile devam eden tören, mezun öğrencilerin kep atması ile sona erdi.

“ÖNCELİĞİMİZ İYİ İNSAN VE AKADEMİK BAŞARI”

Kurucu Müdür Numan Korkmaz tören sonrası yaptığı değerlendirmede, ‘’Kdz. Ereğli’nin yerel markası olan Martı Eğitim Kurumları’nın güçlü kadrosu ve kaliteli eğitim-öğretim programları ile önceliği iyi insan yetiştirmektir.  Bununla birlikte akademik anlamda donanımlı bir eğitim ile öğrencileri başarılı bir şeklide bir üst kademeye taşımayı amaçlıyoruz. Kısa sürede bu başarıları yakaladık, bu yıl mezun olan öğrencilerimizin de geçmiş mezunlarımız gibi YKS sonrasında gurur tablosunda yerini alacaktır’’ diye konuştu.

Paylaşın:
470 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ