logo

MECLİS ÜYESİ KORKMAZ, BELEDİYE BAŞKANI OLMAK İSTİYOR

  • Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Üyesi ve Ak Parti Grup Sözcüsü Numan Korkmaz, Ak Parti’den Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunda bulunduğunu açıkladı.

Sosyal Medya hesabında yayınladığı görsellerle aday adayı olduğunu açıklayan Korkmaz, 21 Kasım Salı günü ilçe başkanlığına gerekli belgelerini teslim ettiğini ve ilçede yaşanan fırtına-sel felaketinin hareketliliği nedeni ile açıklamayı sonraya bıraktığını bildirdi.

“HER ŞEYİN HAYIRLISI”

Haber merkezimizin telefonla ulaştığı Korkmaz, “23 Kasım Çarşamba günü başvuruların son günü olduğundan 22 Kasım’da ilçe başkanlığına giderek dosyamızı teslim ettik. Her şeyin hayırlısı.” dedi. Eşi de kendisi gibi emekli öğretmen olan Korkmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün son saatlerinde aday adaylığını açıklamış oldu.

26 YILLIK EĞİTİMCİ

Kdz. Ereğli doğumlu, Gazi Üniversitesi mezunu, mesleği öğretmenlik olan Korkmaz’ın, 1988 -1992 yılları arasında Kdz. Ereğli Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğünde memur olarak çalıştığı, askerlik sonrası 21 sene boyunca ilçe milli eğitim müdürlüğünün değişik kademelerinde yöneticilik yaptığı, 2014 yılında ise İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandığı, 4.5 yıl sonra emekli olduğu, ardından Özel Martı Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanlığı ve 2019 yılından bu yana ise Kdz. Ereğli Belediye Meclisi (Ak Parti Grup sözcüsü) üyeliği yaptığı biliniyor.

Siyasi çevrelerde uzun zamandır adı belediye başkanlığı adaylığı için geçen Korkmaz, sessiz-sakin ancak keskin tavırları ile tanınıyor.

Paylaşın:
581 Kez Görüntülendi. Etiketler: » »
#

SENDE YORUM YAZ