logo

MEHMET AZMAN VE EKİBİ PROTOKOL ZİYARETLERİNDE

  • Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yönetimi protokol ziyaretlerine başladı.

4 Şubat’ta yapılan Genel Kurulda güven tazeleyen Karadeniz Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman, beraberinde yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı ve Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

GÜNDEMDE ‘DEPREM’ VARDI

9 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilen ziyaretlerde Azman, yeni yönetim ve denetim kurulunu tanıtırken, Kooperatif olarak Kahramanmaraş merkezli depremlerde ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlardan da bahsetti. Kooperatif olarak, deprem bölgesine yardım amaçlı 500 bin lira yardımda bulunduklarını anlatan Azman, aynı zamanda başkanlığını yürüttüğü 32. Bölge Başkanlığı olarak da toplamda 3 milyon 500 bin lira bağışı Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifler Birliğine gönderdiklerini kaydetti.
Azman, Ereğli olarak, üyelerle birlikte bölgeye ulaştırılmak üzere ayni yardımlarda da bulunacaklarını sözlerine ekledi.

Azman ve beraberindekiler, ikinci ziyaretlerini Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a gerçekleştirdi.

Protokol ziyaretlerinde Yönetim Kurulu üyeleri Yücel Oktay, Zafer Hüseyin Durmaz, Aydın Karadağ ve Altan Şahinler ile Denetim Kurulu Üyeleri Sabri Dinç, Onur Karaarslan ve eski Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Özer hazır bulundu.

Paylaşın:
359 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ