logo

MERAKLI İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN ŞAŞIRTICI SORULAR!

Kdz. Ereğli’de Nimet İlkokulu 2.sınıf Öğrencileri, Haber Hayat Yayıncılık’ı ziyaret ederek, İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü ve ekibin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı ve gazetecilikle ilgili merak ettiği konuları öğrendiler. Gönüllü öğrencilerin mesleğe ilgisini şaşırtıcı ve takdire değer bulduğunu söyledi.

Kdz. Ereğli’de Nimet İlkokulu 2.sınıf Öğrencileri, öğretmenleri Perihan Demir Bozdağ, Rukiye Acar ve velilerden Didem Yıldıztepe ile birlikte Haber Hayat Yayıncılık’ı ziyaret etti.

14 Ocak Salı günü öğlen saatlerinde gerçekleşn ziyarette İmtiyaz Sahibi Doğan Gönüllü ve ekibin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayan öğrenciler, gazetecilikle ilgili merak ettiği konuları öğrendiler.

GÖNÜLLÜ’YÜ SORULARLA SIKIŞTIRDILAR!

Mesleğin zor taraflarını, muhabirliğin detaylarını, haber kaynaklarını ve coğrafi bölgelerle ilgili detaylı konuları soran öğrencilere Gönüllü, özetle; gazeteciliğin sorumluluk duymakla başladığını belirtti ve “Gazetecilik merak, araştırma ve paylaşım mesleğidir.” dedi. Gönüllü, öğrencilerin mesleğe ilgisini şaşırtıcı ve takdire değer bulduğunu belirterek, bundan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı sohbet, hediye takdimi ve soru cevapla devam edip, hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Paylaşın:
1734 Kez Görüntülendi. Etiketler:
#

SENDE YORUM YAZ