logo

MERKEZ, EREĞLİ, ALAPLI, ÇAYDEĞİRMENİ…

Zonguldak ve ilçelerine Polis ve Jandarma güçleri tarafından uyuşturucu, kumar ve kenevir operasyonları düzenlendi. Bayram öncesi düzenlenen operasyonlarda şüpheliler gözaltına alınırken, tutuklananlar cezaevine gönderildi.

Güvenlik güçlerinin düzenlediği başarılı operasyonları okuyucularımız için derledik:

EREĞLİ VE ALAPLI’DA UYUŞTURUCU YAKALANDI

Zonguldak merkez, Ereğli ve Alaplı ilçelerinde gerçekleştirilen eş zamanlı uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 12 şüpheliden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve Alaplı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından il merkezi, Ereğli ve Alaplı ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda K.V. (34), S.S. (27), O.T. (19), A.Ç. (37), E.B. (42), Y.D. (34), S.Ç. (42), M.Ş. (37), M.A. (38), F.G. (24), Z.K. (41), T.A. (42) isimli 12 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda 170 kök kenevir bitkisi, 93 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap, 1 gram uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden uyuşturucu madde sattığı tespit edilen K.V., S.S., Z.K. ve T.A. çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. O.T. (19) ve A.Ç. (37) isimli şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

30 günde 20 operasyonla 41 şüpheli yakalandı

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce son bir ay içerisinde 20 operasyon gerçekleştirildiği öğrenildi. Bu operasyonlarda toplam 3 bin 519 kök kenevir bitkisi, 955,33 gram uyuşturucu ve uyarıcı madde, 93 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap, 3 adet av tüfeği, 1 adet silah ile 74 fişek ele geçirildi. Operasyonlarda 41 şüpheli
yakalandı. Gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 13’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

JANDARMA KAÇAK KENEVİR BİTKİSİ EKENLERE GÖZ AÇTIRMIYOR!

Zonguldak İl Jandarma ekipleri tarafından kenevir operasyonu düzenlendi. Operasyonda 200 kök kenevir ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak İl Jandarma ekipleri Zonguldak merkeze bağlı Karadere Köyünde B.C isimli vatandaşın izinsiz kenevir bitkisi yetiştirdiği bilgisi üzerine harekete geçti. Şüphelinin ev adresinde ekipler tarafından yapılan baskında ev ve eklentilerinde yapılan aramada 200 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Şahıs ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

KUMAR BASKINI!

Zonguldak’ta jandarma ekipleri bir eve kumar operasyonu düzenledi. Operasyonda yakalanan 8 şahsa 17 bin 900 TL ceza uygulandı.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Çaydeğirmeni beldesi Merkez Mahallesi’nde bir evde kumar oynandığı ve oynatıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Bahse konu adreste yapılan aramada kumar oynandığı tespit edildi. H.B. (54) isimli şahsa kumar oynanması için yer ve imkan sağlanması suçundan, kumar oynadığı tespit edilen İ.D. (56), E.G. (44), İ.E. (48), O.P. (32), E.K. 42), S.Ç. (36), E.P. (57), Ş.B. (40) isimli toplam 8 şahsa ise kumar oynamaktan toplam 9 bin 800 TL idari yaptırım uygulandı. Ayrıca tüm şahıslara sosyal mesafe kuralını ihlal ettiklerinden Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282. maddesi gereği 8 bin 100 TL tutarında para cezası olmak üzere toplamda 17 bin 900 TL para cezası uygulandı. Ayrıca kapalı alanda sigara içmek ve konut içerisinde alkol satışı yapmaktan da yasal işlem yapıldı. Kumar oynamaya yer ve imkan sağlayan şahsın evi ise 30 günlüğüne mühürlenmek üzere gerekli yasal işlem başlatıldı. (iha)

Paylaşın:
637 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ