logo

MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ MEZUNLARI DERNEK KURDU

Kdz Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları Derneği kuruldu.

Önceki adları Kdz. Ereğli Sanat Okulu ve Endüstri Meslek Lisesi olan Kdz Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları bir araya gelerek, 23 Mart 2022 tarihi itibarı ile Kdz Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları Derneği kurduklarını açıkladı.

Yönetim Kurulu Başkanlığını İlçe Esnaflarından Tuncay Ertürk’ün üstlendiği derneği amaçları ; “Mezunlarına eğitim, mesleki gelişim ve iş imkanları sağlamak amacıyla etkin çalışmalar yapmak… Okulun gelişimine katkıda bulunmak… Üyelerin, mezunların ve öğrencilerin okulda görev yapan yapmış öğretmen ve diğer çalışanlar arasındaki dayanışmayı artırmak sosyal kültürel sportif ve mesleki yaşantılarına katkıda bulunmak” olarak açıklandı.

Derneğin kurucuları ve görevleri ise şöyle :

Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Ertürk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Samet Akça, Yönetim Kurulu Saymanı Metin Balcı, Yönetim Kurulu Sekreteri Sinan Durdu, Yönetim Kurulu Denetim Sorumlusu Kenan Demirci, Yönetim Kurulu Üyeleri; Erol Otu, Özden Özdoğan, Murat Çayır, Mustafa Tüfekçi, Murat Korkmaz, Murat Sesli

Öte yandan dernek başkanı Ertürk sayıları 45 bin’i bulan mezunlara şöyle seslendi:

“Okulumuz mezunlarını derneğimize üye olmaya yapılacak faaliyet ve etkinliklere katılarak destek vermeye davet ediyoruz. İletişim için şu sosyal medya hesaplarını kullanabilirsiniz:

www.facebook.com/groups/1355251811606673/

instagram:@kdzereglimesleklisesimezunlari

Paylaşın:
1093 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ