logo

MESLEKTAŞIMIZI KORONA’DAN KAYBETTİK!

Kanal Urfa TV sahibi İbrahim Toru koronavirüsten hayatını kaybetti!

Şanlıurfa merkezli olarak uydudan yayın yapan Kanal Urfa TV’nin Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru (44), koronavirüs tedavisi gördüğü Gaziantep’te hayatını bugün kaybetti. Merhum İbrahim Toru’nun 14 gün önce Twitter hesabından, “Covid 19 testimiz maalesef pozitif çıktı. Tedavimizi hastanede geçireceğiz Tüm dostlardan dua beklerim.” paylaşım yapmıştı.

Gaziantep’te işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınan İbrahim Toru’nun cenazesi, defnedilmek üzere Şanlıurfa’ya götürüldü.

CENAZE DEFNEDİLDİ

Gaziantep’ten Şanlıurfa’ya getirilen Toru’nun cenazesi, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak, Eyyüp Peygamber Camisine götürüldü.

Burada kılınan cenaze namazına Toru ailesinin yanı sıra, yüzlerce seveni katıldı. Toru’nun cenazesi Harran Kapı Aile Mezarlığına defn edildi.

Cenaze törenine Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Gazeteci ve Yazarlar Cemiyet Başkanı Celal Çiftçi ile bazı STK temsilcileri ve Toru ailesi ve yakınları katıldı.

Haber Hayat Yayıncılık olarak ; Merhum İbrahim Toru’ya Allah’tan rahmet, yayıncılık camiasına ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Paylaşın:
798 Kez Görüntülendi. Etiketler: »
#

SENDE YORUM YAZ