logo

MESUT YILMAZ HAYATINI KAYBETTİ!

Eski başbakanlardan Siyaset ve Devlet Adamı Mesut Yılmaz tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Eski başbakanlardan, Abavatan Partisi(ANAP) Eski Genel Başkanlarından Siyaset ve Devlet Adamı Mesut Yılmaz tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yılmaz’la ilgili tedavi gördüğü hastaneden de yazılı bir açıklama yapılarak, “Hepinizin bildiği gibi TC. Eski Başbakanlarından sayın Ahmet Mesut Yılmaz yaklaşık 2 aydır Akciğer kanseri ve sonrasında gelişen tıbbi durumlar nedeniyle sürdürdüğü mücadelesine bugün itibari ile yenik düşmüş ve hakkın rahmetine kavuşmuştur. Kederli ailesine ve sevenlerine sabır dileriz. Türk milletinin başı sağ olsun” ifadeleri kullanıldı.

POSBIYIK’TAN TAZİYE MESAJI

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ta uzun yıllar Anavatan Partisi’nde siyaset yapmış, Kurucu Genel Başkan Turgut Özal ve Mesut Yılmaz’la iyi diyaloglar kurarak ilçeye gelmelerini sağlamıştı. Posbıyık üzüntüsünü, sosyal medya hesabından şöyle paylaştı :

“Birlikte çalışmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğum Eski Başbakanlarımızdan, Anavatan Partisi eski Genel Başkanı, değerli siyaset ve devlet adamı Mesut Yılmaz‘ı yitirmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Ülkemize hizmetleri unutulmayacak. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.”

ÖZKÖK “TÜRK SİYASİ YAŞAMINDAN BİR YILDIZ DAHA KAYDI”

Öte yandan ADD Genel Merkez Saymanı, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Aday Adayı, Serbest Muhasebeci Mali Müşavir, Semih Özkök’de Mesut Yılmaz’ın vefatı nedeni ile yazılı bir mesaj yayınladı.

Özkök’ün mesajı şöyle :

“Türk siyasi yaşamından bir yıldız daha kaydı. Eski Başbakanlarımızdan Sayın Mesut Yılmaz’ın vefat ettiğini öğrendim. Başta eşi Berna hanım ve siyasetteki yol arkadaşları ile sevenlerine sabır ve metanet diliyorum. Herkes için olduğu gibi Sayın Mesut Yılmaz için de bu topraklara doğruluk ve muhabbetle hizmet etmiş olmak en büyük görev madalyasıdır. Ruhu şad olsun.. Artık iyilikleri ile anılma zamanıdır…”

Paylaşın:
734 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ